Bloeddorstige weerwolf slaat toe in 'Fargo'-achtige horror 'The Wolf Of Snow Hollow'

Bloeddorstige weerwolf slaat toe in 'Fargo'-achtige horror 'The Wolf Of Snow Hollow'

Het aanbod werd de laatste jaren al wat magerder...

Studio Orion Classics heeft een eerste trailer uitgebracht voor hun (zo te zien met zwarte humor doorspekte) griezelprent The Wolf Of Snow Hollow die het uitgebluste weerwolvengenre weer een verse impuls moet gaan geven. Bekijk de beelden en poster hieronder.

Hoofdrolspeler van dienst is Jim Cummings, tevens schrijver en regisseur. En dan hebben we het niet over die geweldige stemacteur, verantwoordelijk voor tientallen tekenfilmfiguurtjes van met name Walt Disney, maar een jong nieuw talent(?) die toevallig dezelfde naam draagt.


De film volgt een sherrif (Cummings) in het slaperige Snow Hollow die gebukt gaat onder persoonlijke problemen. Zijn huwelijk is mislukt, zijn dochter opstandig en zijn collega's nemen hem niet serieus.

Wanneer er tijdens volle maan gruwelijke moorden plaatsvinden in het ingesneeuwde dorpje, wil hij in eerste instantie niet geloven dat een weerwolf verantwoordelijk is, maar de slachtpartijen zien er wel heel erg uit alsof mensen zijn aangevallen door een wolfachtig monster...

Naast Cummings zijn verder de vorig jaar overleden Robert Forster (Jackie Brown/Mulholland Drive/Olympus Has Fallen) en Riki Lindhome (Knives Out) te zien. Vanaf vrijdag 9 oktober onder andere te streamen via VOD.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair