Onverwacht serieus thema in 'Black Widow'

En check drie gave nieuwe foto's uit de Marvel-film

Voorlopig mogen de Marvel-fans blijven hopen dat Black Widow begin november in de bioscoop verschijnt, ondanks dat er grote aanwijzingen zijn dat de film wordt verplaatst door Disney. Nu is er wel iets meer bekend over de film via een van de Black Widow-actrices.

In gesprek met Total Film gaf actrice Florence Pugh, die de Black Widow Yelena Belova speelt, aan dat er een belangrijk meer duister thema in de film zit verwerkt: het misbruik van vrouwen.


"Deze film gaat over het misbruik van vrouwen. Het gaat erom hoe ze onvrijwillige hysterectomieën krijgen tegen de leeftijd van acht. Het gaat over meisjes die van over de hele wereld worden gestolen. Het is zo pijnlijk, en het is zo belangrijk.

Een deel van de opwinding voor mij is dat vrouwen en meisjes van over de hele wereld dit zullen zien, en een misbruikverhaal zullen zien dat echt wordt aangevochten door zijn eigen slachtoffers. Het is zo interessant dat een Marvel-film de thema's aanraakt."

Nieuwe foto's uit Black Widow
Na de cover van eerder deze week zie je hieronder ook een drietal nieuwe foto's uit de film die Total Film mocht publiceren. Er is nog altijd hoop dat de film begin november verschijnt.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair