Celebrity

Jennifer Lopez in bikini op het strand op Insta-foto

De laatste zonnestralen verwarmen de 51 jarige JLo.

door FilmTotaal om 14:02 in Celebrity
Ze maakte bij velen indruk in de film Hustlers en binnenkort moet Jennifer Lopez naast Owen Wilson te zien zijn in de romkom Marry Me waarvoor onlangs een eerste teaser verscheen.

In de spaarzame vrije uurtjes moet JLo uiteraard ook ontspannen en veel van haar rustigere momentjes voor haarzelf in bijvoorbeeld de gym of op het strand deelt ze vrijwillig op Instagram. Dit keer zien we de goedgevormde Jennifer op het strand, genietend van de laatste flarden van de zomer.

"Een gouden gevoel. ✨ Vasthouden aan de laatste momenten van de zomer... 🌤 #GlowCheck," schreef de genietende Jenifer bij de foto die flink wat bekijks kreeg van haar maar liefst 131 miljoen volgers. De foto kreeg zowaar een mooie 2,2 miljoen vind-ik-leuks.


Zien hoe de 51 jarige Jennifer Lopez erbij ligt op het strand, genietend van de laatste zonnestralen van het jaar? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.

Als we een blik werpen op haar IMDb-pagina dan zien we dat ze na Marry Me te zien zal zijn in de film The Godmother van Reed Morano. In het misdaaddrama volgen we de opkomst en ondergang van wijlen drugsbaron Griselda Blanco.

NieuwsFilm

meest populair