Algemeen

Nintendo wil meer films als 'Super Mario' gaan maken! Zelda-film mogelijk?

Krijgen we dan een Legend of Zelda-film?

door Jim Pedd om 07:24 in Algemeen
In 2022 hoopt Nintendo een film uit te kunnen brengen rondom Super Mario. Als die er dan is, is dat pas het begin. Nintendo laat aan investeerders weten dat het van plan is heel wat aanvullende visuele content uit te brengen de komende jaren.

Het leek er al langer op dat Nintendo van plan zou zijn om meer bioscoopfilms uit te brengen. De studio is eigenaar van heel wat populaire personages, waaronder Mario en Link van de Legend of Zelda-games. Filmreleases lijken zomaar een goede mogelijkheid.

Productie gaat voorspoedig
"We brengen Nintendo-entertainment naar een veel breder publiek met de Super Mario-animatiefilm, die gepland staat voor een bioscooprelease in 2022. De productie gaat soepel, met dankzij de samenwerking met Chris Meledandri, oprichter en CEO van Illumination, dat bekend staat voor de Minions-films en Nintendo's Representative Director and Fellow, Shigeru Miyamoto, die dienst doet als co-producent. De film zal wereldwijd gedistribueerd worden door Universal Pictures."

Wat voor visuele content er allemaal aanvullend moet komen is nog niet duidelijk. Wel laat Nintendo in zijn investeerdersbericht weten dat films niet de enige nieuwe contentvorm zijn; er kunnen mogelijk ook andere zaken uitkomen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Zelda in stijl van Lord of The Rings

Mas7

Avatar

The Legend of Zelda: DOEN!

De verhaallijn van Ocarina of Time in de vorm van een trilogy om mee te beginnen! Een jonge - en oudere Link in de cast.

Take my fucking money

milo007

Avatar

Majora's Mask is zo mogelijk een nog beter verhaal om te verfilmen dan Ocarina of Time. De layers van Chris Nolan, gemixt met het epische van LOTR.

NieuwsFilm

meest populair