Video

Vier schokkende trailers 'Welcome to the Blumhouse' van Amazon Prime!

Vier horrorthrillers van Blumhouse Productions via streaming.

door Bram de Groot om 19:48 in Video
Even geleden werd duidelijk dat Blumhouse Productions en Amazon Studios de krachten bundelden voor een aantal films en nu zijn de eerste beelden voor deze films te zien via de trailers. Check deze hieronder.

De reeks bestaat uit vier schokkende thrillers met originele verhalen van verschillende filmmakers die konden beschikken over een uiteenlopende cast. De films heten Black Box, Evil Eye, The Lie en The Nocture.

Hieronder zie je eerste een video waarin producent Jason Blum, actrice Jamie Lee Curtis en de filmmakers achter de Welcome to the Blumhouse-reeks met elkaar in gesprek gaan.


Black Box (6 oktober)
Na het verlies van zijn vrouw en zijn geheugen in een auto-ongeluk, ondergaat een alleenstaande vader een kwellende experimentele behandeling. Door deze behandeling begint hij zich af te vragen wie hij werkelijk is.


The Lie (6 oktober)
Wanneer hun tienerdochter bekent dat ze haar beste vriend impulsief heeft gedood, proberen twee wanhopige ouders de afschuwelijke misdaad te verdoezelen. Dit zorgt voor een ingewikkeld web van leugens en bedrog.


Nocture (13 oktober)
In de zalen van een elite kunstacademie begint een verlegen muziekstudent haar meer volleerde en extraverte tweelingzus te overtreffen als ze een mysterieus notitieboekje ontdekt dat toebehoort aan een onlangs overleden klasgenoot.


Evil Eye (13 oktober)
Een schijnbaar perfecte romance verandert in een een nachtmerrie wanneer een moeder ervan overtuigd raakt dat het vriendje van haar dochter een duistere band heeft met haar eigen verleden.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Draven

Avatar

Ik heb de trailers gekeken en bij na elke trailer heb ik het gevoel de hele film al gezien te hebben. Volgens mij laten ze alle beste stukjes zien.

aspers

Avatar

Ik heb de trailers niet gekeken, maar ga de films zeker bekijken!

ThysRomani

Avatar

De teksten staan verkeerd om bij Evil Eye en Nocturne.

NieuwsFilm

meest populair