Het waargebeurde 'The Devil Has a Name' met topcast heeft een ijzersterke trailer!

Het waargebeurde 'The Devil Has a Name' met topcast heeft een ijzersterke trailer!

David Strathairn, Kate Bosworth, Edward James Olmos, Martin Sheen, Alfred Molina en Haley Joel Osment...allemaal in topvorm!

De nieuwe film The Devil Has a Name is gebaseerd op feitelijke gebeurtenissen en gaat over een psychotische eigenares van een oliebedrijf, die de strijd aangaat met een optimistische boer die erachter komt dat zijn water is vervuild. Door deze vete komt de gehele olie-industrie in opspraak. Bekijk hieronder de trailer en twee posters!


De stuurloze en blutte boer Fred Stern (David Strathairn) vindt een nieuw doel in zijn leven wanneer hij erachter komt dat een onsympathiek oliebedrijf zijn water vervuilt. Wanneer zijn kruistocht voor gerechtigheid verder gaat dan de rechtszaal en zijn privéleven aantast, moet Fred een manier zien te vinden om te voorkomen dat hij zijn boerderij, familie en dromen in rook op ziet gaan.

Cast & crew
The Devil Has a Name werd geregisseerd door Edward James Olmos, voornamelijk bekend als acteur in bijvoorbeeld de Blade Runner-films en de tv-serie Battlestar Galactica. Olmos maakt zelf ook deel uit van de uitstekende cast, die verder bestaat uit Kate Bosworth, Haley Joel Osment, Alfred Molina en Martin Sheen.

De film draait vanaf 16 oktober in de States. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.


Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair