Video

Eerste trailer horrorfilm 'Don't Look Back' van de bedenker van 'Final Destination'

Karma is a bitch!

door Jan-Peter Rook om 12:20 in Video
De nieuwe horrorfilm Don't Look Back is het regiedebuut van de bedenker van de Final Destination-franchise. Het verhaal volgt een jonge vrouw met een traumatisch verleden, die getuige is van een vreselijke situatie waarbij een man wordt doodgeslagen, maar ze besluit om niet in te grijpen. Dit komt haar duur te staan. Check snel de trailer en poster!


In plaats van het noodlot uit de Final Destination-films wordt er in Don't Look Back gespeeld met het barmhartige samaritaan-concept. Als je iets ziet gebeuren waarbij je eigenlijk zou moeten ingrijpen, maar dit vervolgens niet doet, dan word je gestraft. In dit geval door een bovennatuurlijke kracht, althans daar lijkt het op.

Don't Look Back komt van regisseur Jeffrey Reddick, de man die het concept voor de griezelfranchise Final Destination bedacht en vervolgens de scenario's voor alle sequels schreef. De cast bestaat uit Kourtney Bell, Bryan Batt, Will Stout, Skyler Hart, Jeremy Holm, Jaqueline Fleming, Amanda Grace Benitez, Damon Lipari en Han Soto.

De film draait vanaf 16 oktober in de States. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair