Algemeen

Opvolger Scarlett Johansson onzeker over toekomst als Black Widow

Scarlett Johansson neemt waarschijnlijk afscheid. Neemt Florence Pugh de rol over?

door Bram de Groot om 11:10 in Algemeen
Hopelijk zien we begin november de Marvel-film Black Widow in de Nederlandse bioscoopzalen. Het zou het geduld van de fans zeker belonen. Uiteraard kan er ook de vraag gesteld worden wat er na deze solofilm met het personage gebeurt.

Eerder liet actrice Scarlett Johansson al weten dat er mogelijk meer films rond de heldin komen, maar zijn die dan ook met haar Widow? Waarschijnlijk niet, aangezien in Black Widow actrice Florence Pugh geïntroduceerd wordt als een andere Black Widow.

Is Florence Pugh de nieuwe Widow
De actrice ging in op de vraag of zij de rol overneemt in de volgende Marvel-films die zich na Avengers: Endgame afspelen. "Als je wordt gevraagd om in een Marvel-film te spelen - en dat zo spannend, leuk en opwindend om te doen - dan zegt je hoofd natuurlijk: 'Oh mijn God. Als dit is hoe het gaat, wat is dan de volgende stap?'" vertelde de Britse actrice aan Total Film.

"Als dat gebeurt en ik heb het geluk dat mensen mijn personage waarderen, dan is dat een opwindende stap om te nemen. Het zou dom zijn om er niet opgewonden van te worden. Ik denk dat het een grote eer is om deel uit te maken van de Marvel-club. Maar wij kijken eerst of mensen Yelena leuk vinden," sloot ze af.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair