Algemeen

Veel nieuwe posters 25e Bond-film 'No Time to Die'

Maar wie gaat er wel dood?

door Bram de Groot om 11:40 in Algemeen
Veel personages in No Time to Die! En dat werd al duidelijk gemaakt in de vele trailers die in aanloop naar de flink uitgestelde 25e Bond-film verschenen. Om dit te onderstrepen zie je hieronder posters voor dertien van de belangrijkste gezichten in de film.

Op de posters zien we vier vrouwen en negen mannen en dit zijn achtereenvolgend Daniel Craigs 007, Rami Maleks Safin (Dr. No?), Léa Seydoux' Madeleine Swann, Ana de Armas' CIA-agent Paloma, Naomie Harris als Miss Moneypenny, Lashana Lynch' Nomi (nieuwe 007?), Jeffrey Wright als CIA-agent Felix Leiter, Ralph Fiennes als MI6-baas M, Ben Whishaw als Q, Rory Kinnear als MI6-collega Bill Tanner, David Dencik als wetenschapper Valdo Obruchev, Dali Benssalah als schurk Primo en Billy Magnussen als het mysterieuze personage Logan Ash.

Geen Blofeld?
Een personage dat ontbreekt is Christoph Waltz' Ernst Stavro Blofeld, maar klaarblijkelijk is zijn rol te klein. Vanaf 12 november moet Cary Fukunaga's No Time to Die in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Dit is wel een teken dat de film gewoon uit komt dit jaar.

Gigan72

Avatar

Als Bond dit jaar uit komt wordt het een financiële flop.

kokkie2505

Avatar

@Gigan72. Juist niet, omdat Bond veel bekender is wereldwijd dan een film als Tenet. Naar Bond gaan zelfs gezinnen en daardoor kunnen ze veel geld binnen harken, zelfs in de coronatijd.

NieuwsFilm

meest populair