Featured

Kang the Conquerer kan het MCU behoorlijk heftig veranderen

Kang the Conquerer wordt een nieuwe opperschurk?!

door Jim Pedd om 06:00 in Featured
Het debuut van Kang the Conquerer in Ant-Man 3 heeft grote consequenties voor het MCU. Met hem als voornaamste schurk, zou het MCU zomaar eens een heel andere Phase 5 kunnen doormaken.

In de eerste drie fases van het MCU was Thanos de opperschurk. Hij had achter de schermen te touwtjes in handen en werd pas in Avengers: Endgame verslagen. Nu moet er een andere grote schurk komen om zijn plek in te nemen. En dat lijkt Kang te zijn.

Wie is Kang?
Kang is een tijdreiziger uit de dertigste eeuw. Hij vecht regelmatig met de Avengers en de Fantastic Four. En hij heeft geen gewone superkrachten, maar gebruikt technologie uit zijn tijdperk. Daardoor is hij vaak superieur en uiterst moeilijk om te verslaan.

De komende jaren moeten er een aantal films in het MCU uitkomen die kansen lijken te bieden. Zo krijgen we naast een derde Ant-Man-film ook nog Doctor Strange in the Multiverse of Madness en WandaVision die spelen met alternatieve dimensies. En dan is er de serie Loki die draait om tijdreizen.

Kang zou in al die films en series een rol kunnen spelen. Zo zou hij historische gebeurtenissen uit het MCU kunnen veranderen. Denk aan de laatste momenten in de gevechten van de Avengers tegen Thanos of Ultron. Ook zou Kang de Fantastic Four kunnen introduceren.

In de comics is Kang namelijk een afstammeling van Mr. Fantastic. Zijn echte naam is namelijk Nathaniel Richards. Nu Disney Fox heeft gekocht en daarmee de rechten op de Fantastic Four in handen kreeg, lijkt het een kwestie van afwachten tot het team debuteert. Wellicht vormt Kang daar een stap voor, door uit een andere tijdlijn te komen waarin het team echt actief was.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Die Kang heeft blijkbaar heel wat noten op zijn zang.

Pascal08

Avatar

De Kanquerer.

NieuwsFilm

meest populair