3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Ghost (1990)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jerry Zucker | Cast: Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg, e.a.
Sam wordt tijdens een beroving vermoord, maar de liefde voor zijn vriendin Molly is sterker dan de dood. Vanuit het hiernamaals ontdekt hij dat Molly groot gevaar loopt. Sam blijkt namelijk in het bezit te zijn geweest van een speciale code waarmee een hoop geld te verduisteren valt. Sam probeert Molly met behulp van medium Oda Mae Brown te waarschuwen voor een oud-collega die het op die code heeft gemunt.

Lucy (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luc Besson | Cast: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Min-sik Choi, e.a.
Lucy wordt door Mr. Jang gedwongen om een gloednieuwe drug via een pakketje in haar lichaam Europa binnen te smokkelen. Nadat het pakketje scheurt, begint Lucy bovennatuurlijke krachten te ontwikkelen. Haar brein is tot steeds meer dingen in staat en om de volledige capaciteit van haar hersenen te kunnen benutten, gaat ze opzoek naar professor Norman. Ondertussen stuurt Mr. Jang zijn team op haar af om zijn drugs terug te krijgen.

Unbroken (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Angelina Jolie | Cast: Jack O'Connell, Domnhall Gleeson, Garrett Hedlund, e.a.
De carrière van Olympisch atleet Louis Zamperini komt op een laag pitje te staan wanneer de Tweede Wereldoorlog uitbreekt en hij in dienst gaat bij de Amerikaanse luchtmacht. Nadat zijn vliegtuig neerstort, dobbert hij wekenlang in een rubberbootje op de Stille Oceaan om uiteindelijk gevangen te worden door de Japanners. Hij belandt in een krijgsgevangenkamp en moet daar opnieuw de zwaarste omstandigheden zien te overleven.

NieuwsFilm

meest populair