Bekende fan-artist showt Tom Hardy, Idris Elba én Henry Cavill als James Bond

Bekende fan-artist showt Tom Hardy, Idris Elba én Henry Cavill als James Bond

Bij wie van de drie krijg jij het meest een 007-vibe?

Of het nu waar is of niet, Tom Hardy staat middenin de belangstelling om Daniel Craig op te volgen als Britse geheim agent James Bond.

Feit is in ieder geval dat Craig afscheid neemt en diens laatste titel No Time To Die (release vooralsnog in november) het startschot wordt voor een nieuw talent. Mochten de geruchten rondom Hardy inderdaad waar zijn, heeft de bekende knutselaar 'Bosslogic' alvast een proefje gemaakt:


Maar wacht... er is meer!
Anderen namen die ook al langer de ronde doen, zijn die van Idris Elba en Henry Cavill en ook daarvoor heeft 'Bosslogic' een concept gemaakt:


Er bestaan grote twijfels of het aantrekken van Hardy of Elba verstandig is. Beide acteurs zijn respectievelijk 43 en 48 jaar oud en aangezien er tegenwoordig meer tijd zit tussen het uitbrengen van Bondfilms (was dat vroeger meestal 2 jaar, nu duurt het ruim 5/6 jaar), zouden zij het personage hooguit tweemaal geloofwaardig kunnen vertolken.

Of zou men daarna willen overstappen op de-aging techniek? Cavill lijkt echter onder fans het meest populair. Tevens kan het natuurlijk nog steeds dat we een vrouwelijke opvolger krijgen. We blijven speculeren!

NieuwsFilm

meest populair