Algemeen

Bekende fan-artist showt Tom Hardy, Idris Elba én Henry Cavill als James Bond

Bij wie van de drie krijg jij het meest een 007-vibe?

door Arjen Rooseboom om 13:17 in Algemeen
Of het nu waar is of niet, Tom Hardy staat middenin de belangstelling om Daniel Craig op te volgen als Britse geheim agent James Bond.

Feit is in ieder geval dat Craig afscheid neemt en diens laatste titel No Time To Die (release vooralsnog in november) het startschot wordt voor een nieuw talent. Mochten de geruchten rondom Hardy inderdaad waar zijn, heeft de bekende knutselaar 'Bosslogic' alvast een proefje gemaakt:


Maar wacht... er is meer!
Anderen namen die ook al langer de ronde doen, zijn die van Idris Elba en Henry Cavill en ook daarvoor heeft 'Bosslogic' een concept gemaakt:


Er bestaan grote twijfels of het aantrekken van Hardy of Elba verstandig is. Beide acteurs zijn respectievelijk 43 en 48 jaar oud en aangezien er tegenwoordig meer tijd zit tussen het uitbrengen van Bondfilms (was dat vroeger meestal 2 jaar, nu duurt het ruim 5/6 jaar), zouden zij het personage hooguit tweemaal geloofwaardig kunnen vertolken.

Of zou men daarna willen overstappen op de-aging techniek? Cavill lijkt echter onder fans het meest populair. Tevens kan het natuurlijk nog steeds dat we een vrouwelijke opvolger krijgen. We blijven speculeren!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

FilmTotaal "...Tevens kan het natuurlijk nog steeds dat we een vrouwelijke opvolger krijgen."

Volgens mij heeft Barbara Broccoli dat al ontkracht.

Ik vind Cavill nog steeds een prima keuze, maar die heeft zijn agenda al veel te vol. James Norton lijkt me een prima, en fris, alternatief.

Master Of Films

Avatar

Zo, dus het is voorbij met Idris Elba. Nu willen de plebs Tom Hardy.

Eigenlijk is het heel simpel. Er komt ooit een officiele persbericht oid waarin dat acteur X James Bond of dat actrice Y het nichtje van JB gaat spelen. Tot die tijd, kan iedereen wel zijn vlogs/insta's/Tik-Toks/hashtags wel invullen wie het gaat worden. Gelukkig verveel ik mij niet, en hoef ik niet mee te doen met die onzin speculatie.

thealexander

Avatar

Wat Master Of Films zegt idd.

De 007 films volgen de laatste decennia gemiddeld genomen dit ritme:
- Nov-dec jaar 0: de vorige film komt uit
- Jaar 1: Jaartje rust. Geen productie, misschien wat voorbereiding bij schrijven script
- Jaar 2: Script schrijven. Ten einde vh jaar cast bekend.
- Jaar 3: Januari start filmen, voor de zomer zijn die klaar. In de zomer montage en soundtrack, na de zomer bekendmaking titelsong. Nov-Dec release nieuwe film.

En gezien No Time To Die nog niet eens uit is... gaat het zeker nog 2 jaar duren voordat de nieuwe acteur bekend is. Heel misschien als ze deze "Corona-break" als jaartje rust gebruiken dat we over een jaar al de acteur weten, maar gezien de onzekerheid rondom bioscoopinkomsten zal het me niet verbazen als de producers dit een uitgekozen moment vinden om ff een jaartje (of misschien wel meer) te wachten met een hele nieuwe reeks opzetten.

En dan over de mogelijke opties:
Ze kiezen altijd een vrij onbekende acteur.
Ze willen dat het publiek voortaan zegt "hey dat is die Bond acteur" en niet "hey Superman/Venom/Luther speelt Bond".
De acteur moet een wandelend reclamebord van Bond worden, en Bond niet een wandelend reclamebord van een andere franchise.
Connery was vrij onbekend, Lazenby was een autoverkoper, Moore was wel bekend van TV maar geen filmster, Dalton was een theateracteur, Brosnan weer bekend van TV maar geen filmster, Craig nog geen grote naam internationaal op film.

Tom Hardy is al veel te groot in de filmwereld, Henry Cavill is al veel te bekend als superman/witcher, en Idris Elba heeft gok ik al teveel naam gemaakt met Luther en The Wire. (tegenwoordig is een filmster ook niet groter meer dan een TV-ster, dat was in de jaren '90 nog wel anders, maar dankzij Netflix en HBO willen nu ook filmsterren op TV verschijnen)

Dus. Kul.
Alle artikelen over de nieuwe Bond kunnen tot eind 2021 sowieso de prullenbak in.

CassidyButch

Avatar

Master Of Films
Roger Moore was 46 toen hij zijn eerste James Bond film maakte.

Rich Art

Avatar

CassidyButch "...Roger Moore was 46 toen hij zijn eerste James Bond film maakte."
. En die is ook te lang doorgegaan dat het eigenlijk een beetje gênant werd...

baron nostalgia

Avatar

Alsjeblieft geen vrouw geef ze hun eigen spion icoon

Master Of Films

Avatar

CassidyButch "Roger Moore was 46 toen hij zijn eerste James Bond film maakte."
Dus?

Angelo1979

Avatar

“Bij wie van de drie
krijg jij het meest een 007 vibe”.

Niet zo moeilijk:
Henry Cavill.

Jaws

Avatar

Doe Cavill maar, geen Hardy en zeker geen zwarte acteur, of moet ik donkere zeggen.

NieuwsFilm

meest populair