Uncharted-game-acteur hoopt dat fans de film een kans geven

Uncharted-game-acteur hoopt dat fans de film een kans geven

Tom Holland speelt wel een heel erg jonge Nathan Drake.

Toen Tom Holland, voornamelijk bekend van zijn rol als Spider-Man in het MCU, werd gecast als Nathan Drake voor de Uncharted-verfilming, kreeg hij wel wat kritiek over zich heen. De nodige mensen vinden hem namelijk te jong voor de rol, maar nu wordt hij gesteund door Nolan North, die de stem en de motion capture van Nathan Drake verzorgde in de games.

De film Uncharted van Venom-regisseur Ruben Fleischer - de zevende officiële kopman die het project uiteindelijk wél van de grond kreeg - is een prequel op de games en laat zien hoe een jonge Drake de oudere 'Sully' ontmoet. Het is een start van een groots actierijk avontuur.

In de videospellen is Drake echter altijd afgebeeld als een dertig-tot veertigjarige man. Als gevolg hiervan zal zijn partner/mentor, Victor 'Sully' Sullivan, die gespeeld zal worden door Mark Wahlberg, ook jonger worden voorgesteld.

Geen probleem
North heeft hier echter geen probleem mee en hoop dat de fans van de games de film toch een kans geven: ''Het kan interessant worden. We hebben Nathan Drake namelijk nog nooit als een twintiger gezien en Sully nog nooit als een veertiger. Ik vind het zelf wel leuk dat de film een andere richting uitgaat en niet de games geheel kopieert. De games zijn ook al films op zich''.

Cameo
Wat North wel jammer vindt is dat hij zelf niet in de film te zien zal zijn: ''Ik ben niet gecontacteerd voor een cameo. Ik heb daar geen probleem mee, maar ik had het toch leuk gevonden als ik ook zou zijn gevraagd, al was het maar voor een klein rolletje. Maar het doet er niet mee toe''.

NieuwsFilm

meest populair