Algemeen

Uncharted-game-acteur hoopt dat fans de film een kans geven

Tom Holland speelt wel een heel erg jonge Nathan Drake.

door Wouter Drummen om 13:47 in Algemeen
Toen Tom Holland, voornamelijk bekend van zijn rol als Spider-Man in het MCU, werd gecast als Nathan Drake voor de Uncharted-verfilming, kreeg hij wel wat kritiek over zich heen. De nodige mensen vinden hem namelijk te jong voor de rol, maar nu wordt hij gesteund door Nolan North, die de stem en de motion capture van Nathan Drake verzorgde in de games.

De film Uncharted van Venom-regisseur Ruben Fleischer - de zevende officiële kopman die het project uiteindelijk wél van de grond kreeg - is een prequel op de games en laat zien hoe een jonge Drake de oudere 'Sully' ontmoet. Het is een start van een groots actierijk avontuur.

In de videospellen is Drake echter altijd afgebeeld als een dertig-tot veertigjarige man. Als gevolg hiervan zal zijn partner/mentor, Victor 'Sully' Sullivan, die gespeeld zal worden door Mark Wahlberg, ook jonger worden voorgesteld.

Geen probleem
North heeft hier echter geen probleem mee en hoop dat de fans van de games de film toch een kans geven: ''Het kan interessant worden. We hebben Nathan Drake namelijk nog nooit als een twintiger gezien en Sully nog nooit als een veertiger. Ik vind het zelf wel leuk dat de film een andere richting uitgaat en niet de games geheel kopieert. De games zijn ook al films op zich''.

Cameo
Wat North wel jammer vindt is dat hij zelf niet in de film te zien zal zijn: ''Ik ben niet gecontacteerd voor een cameo. Ik heb daar geen probleem mee, maar ik had het toch leuk gevonden als ik ook zou zijn gevraagd, al was het maar voor een klein rolletje. Maar het doet er niet mee toe''.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ja, de games zijn ook al films op zich. Dus waarom moet er dan als nog een (extra!) film komen? Smiley face Zeker met een dubieuze cast, een regisseur, producent en filmstudio. Kijk, Raiders of the Lost Ark en je hebt Drake in de jaren 30 Smiley face Of men neme Uncharted 2: Among Thieves Smiley face

De lat ligt al hoog mensen. Verwachtingen zijn bij mij super laag.

En waarom heeft Mark Wahlberg zijn snor (en baard) afgeshoren? -> Link, snor en baar van Mark Wahlberg in Good Joe Bell.

GreenHornet

Avatar

Wahlberg had Drake moeten spelen

Hiss

Avatar

Omdat ik geen enkel deel van deze games gepeeld heb heb ik geen verwachting. Zul je straks zien dat ik het als enige weer leuk vind net als Birds of Prey, omdat ik het bronmateriaal niet ken. Ignorence is bliss.

Master Of Films

Avatar

Wow, Uncharted en Harley/Birds of Prey niet (her)kennen als bronmateriaal. Ik vermoed dat Hiss veel buiten speelt. Smiley face

Hiss

Avatar

^ Als je Jedi training volgt heb je geen tijd voor stipboekjes en computerspelletjes.

Master Of Films

Avatar

^
Jedi training, kijk das een echte elitaire hobby. Smiley face
Gelukkig zit ik veilig achter een elektronische scherm en papier. Moet er niet aan denken dat ik in de buurt kom bij andere mensen. Voor je het weet, krijg je gratis een besmettelijke virus kado.

Hiss

Avatar

^ Met mijn lightsaber kan ik de paupers aardig goed op 1,5 m afstand houden hoor.

Master Of Films

Avatar

^
Bloed kan ver spatten hoor (zie Dexter). Dus voorzichtigheid wordt toch aangeraden.

Hiss

Avatar

^ Dat is slechts het probleem bij de jongste padawans. Het is de kunst om tijdens het afslaan van ledematen, de wond met dezelfde beweging dicht te schroeien, om bloedverlies te voorkomen. Je wilt als Jedi immers geen zinloos bloedvergieten. Obi Wan was hier enorm goed in. Hij deed het bij Maul, Anakin en een lelijke man in de kroeg.

Master Of Films

Avatar

^
Het was zijn gave. Plus hij had goed opgelet bij de chirurgische les. Smiley face

KeesjeNL

Avatar

@Hiss/ Master Of Films

Smiley face ?

NieuwsFilm

meest populair