Algemeen

Een ware sterrencast voor 'The Boss Baby 2'

DreamWorks Animation hoopt op een groot succes met dit vervolg.

door Timothy van Damme om 15:09 in Algemeen
DreamWorks Animation heeft de cast van The Boss Baby 2 bekend gemaakt. Naast de originele hoofdrolspelers is er ook plaats voor een aantal interessante nieuwkomers.

The Boss Baby was met een opbrengst van 528 miljoen dollar een behoorlijk succes. Het is dan ook geen verrassing dat men een vervolg gepland heeft, dat ook bekend staat als The Boss Baby: Family Business

Wijsneus
Allereerst weten we nu wie er officieel terugkeren. Natuurlijk kunnen we wederom genieten van Alec Baldwin als Boss Baby Ted. Ook zijn ouders keren terug in de vorm van Jimmy Kimmel en Lisa Kudrow.

Maar ook de nieuwe castleden mogen er zijn. Ted krijgt concurrentie van Ariana Greenblatt als wijsneus Tabitha. Haar ouders worden vertolkt door Eva Longoria en James Marsden. Ten slotte speelt de legendarische Jeff Goldblum een rol als dubieuze oprichter van een speciale school.

Strijd
Het eerste deel draaide om de komst van een baby die het leven van de zevenjarige Tim op zijn kop zet. Al snel blijkt deze baby een geheim agent te zijn die de strijd tussen baby's en puppy's moet stoppen.

Het verhaal van The Boss Baby 2 zal draaien om een nieuwe strijd. Ted maakt namelijk kennis met de superslimme Tabitha. Meer is op dit moment helaas nog niet bekend. De film moet in maart 2021 in de bioscopen verschijnen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair