Algemeen

Tom Cruise als nieuwe Iron Man in het MCU?!

Hij zou te zien zijn in Doctor Strange 2.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Nog voordat het MCU door Kevin Feige zo groot gemaakt werd als het is, werd er gekeken naar een film over Iron Man. Uiteindelijk lukte het pas in 2008 om Iron Man gemaakt te krijgen, mede dankzij het bijzonder goede werk van hoofdrolspeler Robert Downey Jr..

Nu horen we het gerucht dat Kevin Feige de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness als een kans ziet op het MCU een flinke opfrisbeurt te geven. Er zou een nieuwe acteur gezocht worden om de rol van de geniale miljardair Tony Stark te spelen. Een andere acteur dan, in een andere tijdlijn.

Nieuwe Iron Man
Volgens Daniel Richtman wil Marvel niemand minder dan Tom Cruise voor de rol van Tony Stark. Dat zou ergens wel passend zijn, want in 1998 was Tom Cruise nog verbonden aan de rol. Richtman schrijft het volgende:
"Ze overwegen een aantal interessante cameo's voor Strange om andere versies van de personages die we kennen te spelen. Een voorbeeld dat ik gehoord heb, is dat ze Tom Cruise zouden willen als Tony Stark van een andere Aarde."
Hoe groot de kans is dat Tom Cruise ook echt tekent, is moeilijk in te schatten. Maar voor Marvel Studios is het vermoedelijk wel een slimme manier om te concurreren met DC, dat nu allerlei legendarische acteurs terug hoopt te brengen de komende tijd.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Arnold_FF7

Avatar

Er is maar 1 iron man en dat was Downey. Daarnaast is het veel te vroeg om dit te gaan doen

Bluemeister

Avatar

Zou wel heel vet zijn als in die film ook Marvel karakters verschijnen die niet in het MCU voorkomen zoals de Spiderman van Remi en de X-men van Fox of bv Eric Bana als Hulk.

CouchCowBwoi

Avatar

Ik vind DC persoonlijk minder interessant en leuk als Marvel ... En de DC series vind ik gewoon echt slecht, soap series met actie helden. Ik hoopte eigenlijk dat Marvel niet zijn vingers zou branden aan dat hele verschillende tijdlijnen genuezel ...

Rich Art

Avatar

Leuk, maar ik snap er geen reet van. Iedere Tony Stark ziet er toch hetzelfde uit, ongeacht de tijdlijn? Als ik door verschillende universa ga reizen, dan kom ik toch ook niet eens Tom Cruise tegen die mijn naam en leven draagt?

Denk dat dit vooral een leuk gerucht is van de fans als tegenreactie op de ideeën van DC. Ik hoop dat Marvel slim genoeg is om zijn eigen plan te trekken en niet teveel het kopieerapparaat gaat gebruiken.

Master Of Films

Avatar

Waarom niet die andere Tom. Je weet wel de Tom Hardy...

Ang3l

Avatar

Hopelijk niet meer dan een geinige cameo.

Ang3l

Avatar

@Rich Art: Klopt, heb je gelijk in. Maar het kan wel zo zijn dat iemand ANDERS iron man wordt. Dus niet Tony Stark als karakter, maar iemand anmders (door andere omstandigheden in die tijdlijn). Tony Stark = Tony Stark = Robert Downey Jr. Maar een andere ironman kan best. Er zijn ook verschillende Spidermen.

Draven

Avatar

Master Of Films "Waarom niet die andere Tom. Je weet wel de Tom Hardy..."


Het zal vast niet gaan vanwege zijn verplichtingen aan James Bond. Smiley face

Xenolicker

Avatar

Lijkt me een goede acteur voor de films van het Marvel Cinematic Universe, met hun mix van humor en actie.

ridjieddo

Avatar

Wie de fcuk is Daniel Richtman?

Xenolicker

Avatar

^ Het kan mij al niet veel schelen wie de man of vrouw achter de superheld(in) is, en jij wil nu dat we ons druk gaan maken om wie de man is achter de bron van een artikel van Filmtotaal over de man achter de superheld? Wtf?!

Angelo1979

Avatar

Ahum wat de f...,
toen ik de kop las van
dit artikel dacht ik dat dit
weer een clickbait titel
was of een of andere
grap, maar ze menen
het ook nog echt.

Niks tegen Cruise, vind ‘m een goede acteur, maar niet voor een Iron Man rol.

Dat was toch echt wel
R. Downey, ondanks dat
ie er niet meer is in het
MC universe, die deze rol van Tony Stark vervulde.

En ik hoop dat als ze een vervanger zoeken, dat
het een goede vervanger wordt van R. Downey.
Geen kopie, maar een waardige opvolger.

Master Of Films

Avatar

Draven "Het zal vast niet gaan vanwege zijn verplichtingen aan James Bond. Smiley face"
Maar Filmtotaal speelt Tom Hardy in elke film, en daarna niet. Daarnaast heeft Cruise ook andere verplichtingen. Hij gaat met Doug Liman de ruimte in, vanaf oktober 2021 (geruchten uiteraard).

David Mills

Avatar

@Rich Art.. is bij James Bond toch niet anders... en Batman is ook al door diverse andere personen vertolkt.

kokosnoot

Avatar

Zal geen grote rol dan zijn want men is ook bezig met Iron Heart op te zetten.

Kan me bij Tom Cruise nog wel iets voorstellen als Iron Man zolang hij zijn masker niet afzet. Maar zo goed als Robert Het deed lukt nooit meer.

NieuwsFilm

meest populair