Tom Cruise als nieuwe Iron Man in het MCU?!

Tom Cruise als nieuwe Iron Man in het MCU?!

Hij zou te zien zijn in Doctor Strange 2.

Nog voordat het MCU door Kevin Feige zo groot gemaakt werd als het is, werd er gekeken naar een film over Iron Man. Uiteindelijk lukte het pas in 2008 om Iron Man gemaakt te krijgen, mede dankzij het bijzonder goede werk van hoofdrolspeler Robert Downey Jr..

Nu horen we het gerucht dat Kevin Feige de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness als een kans ziet op het MCU een flinke opfrisbeurt te geven. Er zou een nieuwe acteur gezocht worden om de rol van de geniale miljardair Tony Stark te spelen. Een andere acteur dan, in een andere tijdlijn.

Nieuwe Iron Man
Volgens Daniel Richtman wil Marvel niemand minder dan Tom Cruise voor de rol van Tony Stark. Dat zou ergens wel passend zijn, want in 1998 was Tom Cruise nog verbonden aan de rol. Richtman schrijft het volgende:
"Ze overwegen een aantal interessante cameo's voor Strange om andere versies van de personages die we kennen te spelen. Een voorbeeld dat ik gehoord heb, is dat ze Tom Cruise zouden willen als Tony Stark van een andere Aarde."
Hoe groot de kans is dat Tom Cruise ook echt tekent, is moeilijk in te schatten. Maar voor Marvel Studios is het vermoedelijk wel een slimme manier om te concurreren met DC, dat nu allerlei legendarische acteurs terug hoopt te brengen de komende tijd.

NieuwsFilm

meest populair