Humor

Marvel-fan maakt prachtige lyrics op theme song van 'The Avengers'

♫ Who's gonna save the world? ♫

door Arjen Rooseboom om 08:54 in Humor
Als je je ooit hebt afgevraagd hoe de bombastische Avengers soundtrack uit het zeer succesvolle Marvel Cinematic Universe klinkt als lied, dan heeft singer/writer Hany Dixit de uitkomst voor je.

Als serieus getalenteerde Marvel-fan heeft hij een complete songtekst geschreven op het originele Avengers-thema, gecomponeerd door Alan Silvestri en dat pakt (volgens ondergetekende) verrassend goed uit. Bovendien bevat het een speciaal moment voor de onlangs overleden Chadwick Boseman. Bekijk en beluister de clip hieronder:


Blockbuster The Avengers uit 2012 van Joss Whedon veranderde het superheldenlandschap voorgoed door iets te doen wat nog nooit vertoond was. Na het opzetten van de individuele helden, bracht Marvel Studio's ze allemaal samen voor een grootschalig teamavontuur dat je voorheen enkel in stripboeken kon zien. De rest is pure geschiedenis.

Avengers 5
Inmiddels is Avengers 5 aangekondigd voor Phase 5 van het MCU. Daarvoor krijgen we eerst nog Phase 4 waar bewust wordt ingezet op het creëren van nieuwe helden en het opzetten van nieuwe verhaallijnen. We weten al dat de volgende groep Avengers er compleet anders uit zal gaan zien, maar hopelijk behouden ze die iconische theme song!

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Nog niet eens zo slecht eigenlijk. Smiley face

centr1no

Avatar

Vreselijke standaard auto-tune zooi met 100 keer hetzelfde zinnetje.

NieuwsFilm

meest populair