Wordt deze acteur de nieuwe Tony Montana in 'Scarface'?

Na Al Pacino krijgen we mogelijk Michael B. Jordan als "Tony Montana".

Al jaren wordt er gesproken over een nieuwe versie van Scarface uit 1983 van regisseur Brian De Palma, overigens ook al een remake. Nu is er het gerucht dat de hoofdrolspeler al op het oog is en dat zou niemand minder dan Michael B. Jordan zijn.

Even geleden werd zijn naam door Newsweek (via Movieweb) aan de hoofdrol gekoppeld en Jordan (Black Panther, Creed) zou dus de nieuwe "Tony Montana" moeten worden. Hij zou daarmee in de voetsporen treden van Al Pacino die met zijn rol een van de meest iconische personages ooit neerzette.

Door de regisseur van Call Me by Your Name
De regie komt naar verluidt in handen te liggen van Luca Guadagnino, bekend van Call Me by Your Name (2017) en Suspiria (2018), en het script wordt geschreven door de gebroeders Coens. Met al deze ingrediënten zou deze Scarface-remake zomaar eens een heel interessante film kunnen worden.

De film is overigens al bijna 10 jaar in de maak. Filmmakers als David Yates, David Ayer, Pablo Larraín en Antoine Fuqua werden verbonden aan Scarface en naar verluidt zou Diego Luna de titelrol al eens hebben geaccepteerd.

NieuwsFilm

meest populair