Algemeen

Wordt deze acteur de nieuwe Tony Montana in 'Scarface'?

Na Al Pacino krijgen we mogelijk Michael B. Jordan als "Tony Montana".

door Bram de Groot om 12:18 in Algemeen
Al jaren wordt er gesproken over een nieuwe versie van Scarface uit 1983 van regisseur Brian De Palma, overigens ook al een remake. Nu is er het gerucht dat de hoofdrolspeler al op het oog is en dat zou niemand minder dan Michael B. Jordan zijn.

Even geleden werd zijn naam door Newsweek (via Movieweb) aan de hoofdrol gekoppeld en Jordan (Black Panther, Creed) zou dus de nieuwe "Tony Montana" moeten worden. Hij zou daarmee in de voetsporen treden van Al Pacino die met zijn rol een van de meest iconische personages ooit neerzette.

Door de regisseur van Call Me by Your Name
De regie komt naar verluidt in handen te liggen van Luca Guadagnino, bekend van Call Me by Your Name (2017) en Suspiria (2018), en het script wordt geschreven door de gebroeders Coens. Met al deze ingrediënten zou deze Scarface-remake zomaar eens een heel interessante film kunnen worden.

De film is overigens al bijna 10 jaar in de maak. Filmmakers als David Yates, David Ayer, Pablo Larraín en Antoine Fuqua werden verbonden aan Scarface en naar verluidt zou Diego Luna de titelrol al eens hebben geaccepteerd.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sharky13

Avatar

Te belachelijk voor woorden, gewoon van deze film afblijven. Punt !

Timothy

Avatar

@Sharky13 Als iedereen zo zou denken, was er ook geen Scarface met Al Pacino geweest.

Goede acteur en door een zwarte hoofdrolspeler te kiezen, kun je weer een heel ander (immigratie)verhaal vertellen. Ik wacht een eerste trailer af, mocht die er ooit komen.

Master Of Films

Avatar

De remake komt in handen van Luca Guadagnino en hij heeft Jordan op het oog. Mooi, sign me in. Voor de noobs, kijk eens naar Suspiria 2018. Guadagnino kan wel degelijk een goeie remake maken. Smiley face Volledige vertrouwen in Guadagnino.

Maac

Avatar

Ik heb ook vertrouwen in Luca Guadagnino. Ik neem aan dat het inderdaad een remake zal worden met een ander migratieverhaal.

Hyenas

Avatar

1) Michael B. Jordan is een top acteur.
2) Guadagnino is een fantastische regisseur
3) Scarface is enorm populair onder afro-amerikanen dus ik begrijp deze keuze vanwege een marketing reden
4) Vergeet niet dat er ook donkere mensen uit Cuba komen.

Ik vind het alleen maar mooi als dit gebeurt. In de handen van Guadagnino heb ik er volledig vertrouwen in.

Sunspot

Avatar

Neeeeee!!!

Kom op man en vooral niet met B. Jordan, die gast speelt in elke film die ik van hem heb gezien hetzelfde.

Artificialis

Avatar

Scarface (1983) is een meesterwerk en was al een remake. De film is vandaag net zo goed als dat het destijds was. Een remake zou voorbehouden moeten zijn voor films waar van alles aan mankeerde. Wat is de volgende stap? Een remake van de The Godfather?

KeesjeNL

Avatar

Daar gaan we weer black-washen..

NieuwsFilm

meest populair