Algemeen

Kan 'Tenet' een vervolg krijgen?

Wat John David Washington betreft wel!

door Jim Pedd om 14:05 in Algemeen
Als acteur John David Washington het voor het zeggen heeft, dan komt er een vervolg op Tenet. De acteur vindt namelijk dat het open einde genoeg ruimte biedt om meer verhalen over zijn personage te vertellen.

Tenet van regisseur Christopher Nolan staat op dit moment wereldwijd op een verdienste van 250 miljoen dollar. Niet slecht, al is het geen recordbrekend bedrag, maar dat viel ook niet te verwachten met het coronavirus. Een vervolg is dus allerminst zeker, al horen we via Esquire nu dat Washington het wel ziet zitten om een vervolg te maken.

Meer films
Uit het einde van Tenet bleken bepaalde zaken die ruimte bieden voor een vervolg. "Ik weet het niet. Chris [Nolan] doet waar hij zin in heeft," aldus Washington. "Misschien heeft hij al jaren ergens aan gewerkt dat hij hierna wil gaan maken. Maar misschien is hij geïnspireerd geraakt door iets anders dat hij gezien heeft en wil maken, ik weet het niet. Ik hoop dat we het nog eens mogen doen, dat we meer kunnen verkennen, want ik vind dit echt uniek."

In hoeverre Nolan open staat voor vervolgen is niet duidelijk. De Dark Knight-films leenden zich daar zeker voor, maar verder?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nature

Avatar

Lijkt me helemaal geen goed idee. Dit is een hele goede film, maar een vervolg is niet slim, vind de film een goed eind bevatten.

Rutherford

Avatar

Ja, dat kan maar moet niet.

Pstlnd

Avatar

Ik heb begrepen dat Nolan’s volgende film weer opgenomen wordt in Estland, maar het betreft een oorlogs drama (soviet tijd), dat zal hetgeen zijn dat Nolan heeft gezien dat hem inspireerde tijdens de tenet opnames in tallinn.

In een interview met een lokale productie assistent in een Estlandse krant stond dat ze al bezig zijn met voorbereidingen.

Een acteur die zegt dat hij een vervolg “zou willen spelen” is niks meer dan opties openhouden. Niet echt betrouwbare bron om conclusies te trekken dat er een vervolg komt.

Dus geen vervolg op tenet.

kokosnoot

Avatar

Kan altijd maar is het wenselijk. Denk het niet. Film heeft een leuk gegeven, maar persoonlijk vind ik dat je dat niet moet gaan uitmelken.

Arepo

Avatar

Pstind, wat is je bron? Hoop dat het type film wordt als prestige!

NieuwsFilm

meest populair