Kan 'Tenet' een vervolg krijgen?

Kan 'Tenet' een vervolg krijgen?

Wat John David Washington betreft wel!

Als acteur John David Washington het voor het zeggen heeft, dan komt er een vervolg op Tenet. De acteur vindt namelijk dat het open einde genoeg ruimte biedt om meer verhalen over zijn personage te vertellen.

Tenet van regisseur Christopher Nolan staat op dit moment wereldwijd op een verdienste van 250 miljoen dollar. Niet slecht, al is het geen recordbrekend bedrag, maar dat viel ook niet te verwachten met het coronavirus. Een vervolg is dus allerminst zeker, al horen we via Esquire nu dat Washington het wel ziet zitten om een vervolg te maken.

Meer films
Uit het einde van Tenet bleken bepaalde zaken die ruimte bieden voor een vervolg. "Ik weet het niet. Chris [Nolan] doet waar hij zin in heeft," aldus Washington. "Misschien heeft hij al jaren ergens aan gewerkt dat hij hierna wil gaan maken. Maar misschien is hij geïnspireerd geraakt door iets anders dat hij gezien heeft en wil maken, ik weet het niet. Ik hoop dat we het nog eens mogen doen, dat we meer kunnen verkennen, want ik vind dit echt uniek."

In hoeverre Nolan open staat voor vervolgen is niet duidelijk. De Dark Knight-films leenden zich daar zeker voor, maar verder?

NieuwsFilm

meest populair