Algemeen

John David Washington hoopt op 'Tenet'-sequel

De grote vraag is echter of Nolan er ook mee door wil gaan.

door Wouter Drummen om 10:52 in Algemeen
OPGELET: Tenet-spoilers volgen!

Christopher Nolan heeft buiten zijn Batman-trilogie nooit een sequel of een vervolg gemaakt op een van zijn films. Toch hoopt Tenet-hoofdrolspeler, John David Washington, dat de geliefde regisseur een vervolg zal maken op zijn laatste film.

Op het einde van Tenet blijkt namelijk dat de personages van John David Washington en Robert Pattinson elkaar eigenlijk al jaren kennen. Genoeg mogelijkheden dus om een nieuw verhaal te kunnen vertellen. Washington ziet dit in ieder geval alvast zitten.

Zin in
"Als het van mij afhangt, dan zou er binnen een paar jaar zeker een vervolg komen" begint Washington. "Ik weet echter niet wat Christopher van plan is en of hij er uberhaupt interesse in heeft. Hij is een druk man en doet wat hij wil".

"Hij houdt zich vaak jarenlang bezig met zijn projecten, misschien zal dat ook wel voor zijn volgende film gelden. Ik hoop echter dat we terug mogen keren naar de wereld van Tenet, zodat we deze verder kunnen uitdiepen. Ik denk dat we iets unieks hebben gevonden waar nog veel meer mee gedaan kan worden".

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

X-pool

Avatar

niet nodig joh

NieuwsFilm

meest populair