Algemeen

J.K. Simmons over de terugkeer van JJJ in de Spider-Man films

Zien we zijn J. Jonah Jameson al snel terug, of moeten we wachten tot Spidey 3?

door Bram de Groot om 10:53 in Algemeen
Het was voor velen een grote verrassing dat we in de mid-credits scène van Spider-Man: Far From Home (2019) opeens de J. Jonah Jameson van acteur J.K. Simmons zagen. Hij speelde de rol eerder in de Spider-Man films van Sam Raimi en zomaar was hij terug. Maar komt er meer?

Eerder werd al bekend dat hij terugkeert voor nog een film in het Marvel Cinematic Universe en mogelijk het Sony Pictures Universe of Marvel Characters. De Oscarwinnaar sprak met Collider over zijn terugkeer als JJJ, maar veel gaf hij niet prijs.


"Er is een duidelijke kans, er zijn gesprekken geweest, en ik ga niets definitiefs zeggen [lachend] omdat ik niet weet of ik dat mag. Maar ja, ik ben erg optimistisch dat ik nog wat JJJ zal laten zien in de toekomst."

In welke films zien we JJJ?
Dat is uiteraard de grote vraag. Het lijkt erop dat we hem mogelijk al gezien zouden moeten hebben in Morbius, aangezien de trailer voor die film al aantoonde een overstap te maken naar het Marvel Cinematic Universe. Een nieuwe cameo van Simmons zou uiteraard leuk zijn. Iets dat overigens ook zou kunnen in Venom: Let There Be Carnage. Beide films zijn uitgesteld naar 2021.


Voor eind 2021 staat het vervolg op Far From Home gepland en uiteraard bestaat de kans dat we JJJ pas in die film te zien krijgen. Dan zal hij ongetwijfeld weer met flink wat modder gooien naar de vriendelijke Spider-Man van Tom Holland.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Hij is echt geboren voor die rol!

Master Of Films

Avatar

Toch wel vreemd dat J.K. Simmons een influencer speelt. Maar ook J. Jonah Jameson moet meegaan met de tijd. Alleen de Boomers begrijpen een krantenredacteur.

Hiss

Avatar

Ik speel soms influenza en dan zet ik de verwarming heel hoog. Als ik J.K. Simmons zie moet ik altijd denken aan Oz. In die rol vind ik hem nog steeds het engst.

Marklar

Avatar

@hiss
Inderdaad! Schillinger was echt een geniale rol. Onbegrijpelijk dat OZ nergens te streamen is

NieuwsFilm

meest populair