Video

Eerste trailer horrorfilm 'Books of Blood' van 'Hellraiser'-schrijver Clive Barker

'Books of Blood' was de verhalenreeks die Barker schreef voordat hij pas echt bekend werd met 'Hellraiser' en 'Candyman'.

door Jan-Peter Rook om 12:27 in Video
De nieuwe griezelfilm Books of Blood, gebaseerd op de zesdelige boekenreeks van Hellraiser- en Candyman-schrijver Clive Barker, neemt ons mee op reis naar een niet in kaart gebrachte en verboden plek. De film vertelt drie verschillende verhalen die middels tijd en ruimte met elkaar verweven zijn. Check hieronder de eerste trailer!


Barker kwam halverwege de jaren tachtig met een reeks korte verhalen, Books of Blood genaamd. Hiermee zette hij zichzelf op de kaart als een horrorschrijver van formaat, waarna hij vervolgens de hele wereld veroverde met Hellraiser en Candyman.

The Orville-duo
Books of Blood werd geregisseerd door Brannon Braga, die tevens het scenario schreef samen met Adam Simon (Salem). Family Guy-bedenker Seth MacFarlane, met wie Braga de tv-serie The Orville maakte, treedt op als uitvoerend producent.

De cast bestaat uit Anna Friel, Rafi Gavron, Britt Robertson en Yul Vazquez. Books of Blood is vanaf 7 oktober te zien op Hulu.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Headzz76

Avatar

Hellraiser was 'DE' horrorfilm van die tijd. Met de juiste producent zou ook dit een sterk staaltje griezelen kunnen opleveren. Interesse is gewekt.

Chris23

Avatar

dit is ook een verhaal uit Books of blood : https://www.imdb.com/title/tt1331307/?ref_=fn_al_tt_1
En was midnight meat train nou ook niet een Books of Blood verhaaltje?

Judge

Avatar

Mij te griezelig.

Spider-fan

Avatar

Midnight Meat Train is het eerste verhaal, na de raamvertelling The Book of Blood.
Ik heb het idee dat dit nieuwe verhalen zijn (of heel sterk herzien), want ik kan me alle verhalen nog per stuk goed herinneren. Ik ga alleen niet voor elke film en serie die ik wil zien een abonnement op iets nieuws nemen, dus hopelijk komt het ook op blu-ray uiteindelijk.
De sfeer spreekt me wel aan. Ik vond Salem van Braga ook erg goed, vooral seizoen 2.

NieuwsFilm

meest populair