Eerste trailer horrorfilm 'Books of Blood' van 'Hellraiser'-schrijver Clive Barker

'Books of Blood' was de verhalenreeks die Barker schreef voordat hij pas echt bekend werd met 'Hellraiser' en 'Candyman'.

De nieuwe griezelfilm Books of Blood, gebaseerd op de zesdelige boekenreeks van Hellraiser- en Candyman-schrijver Clive Barker, neemt ons mee op reis naar een niet in kaart gebrachte en verboden plek. De film vertelt drie verschillende verhalen die middels tijd en ruimte met elkaar verweven zijn. Check hieronder de eerste trailer!


Barker kwam halverwege de jaren tachtig met een reeks korte verhalen, Books of Blood genaamd. Hiermee zette hij zichzelf op de kaart als een horrorschrijver van formaat, waarna hij vervolgens de hele wereld veroverde met Hellraiser en Candyman.

The Orville-duo
Books of Blood werd geregisseerd door Brannon Braga, die tevens het scenario schreef samen met Adam Simon (Salem). Family Guy-bedenker Seth MacFarlane, met wie Braga de tv-serie The Orville maakte, treedt op als uitvoerend producent.

De cast bestaat uit Anna Friel, Rafi Gavron, Britt Robertson en Yul Vazquez. Books of Blood is vanaf 7 oktober te zien op Hulu.

NieuwsFilm

meest populair