Algemeen

Flinke financiële gevolgen voor coronaproof draaien 'Jurassic World: Domination'

3 miljoen dollar voor coronatests alleen...

door Niels van Arkel om 15:36 in Algemeen
In juli begon de film weer langzaam op gang te komen. Jurassic Park: Domination was de eerste grote Hollywood-productie die weer aan het werk ging. Dat kwam wel met een prijs...

Vooral een financiële prijs, want het herstarten van de productie heeft heel wat geld gekost. Volgens onderzoek van The Hollywood Reporter komt dat prijskaartje uit op tientallen miljoenen.

Coronatests
Volgens het onderzoek huurde Universal Studios een geheel hotel af en testte de cast, crew en het hotelpersoneel elke dag. Het aantal coronatests wat daarvoor gebruikt werd: Ruim 27.000 tests ter waarde van ruim 3 miljoen dollar.

Producent Patrick Crowley is daar best trots op: "Universal heeft nooit geprobeerd om er omheen te draaien. Het was eigenlijk heel simpel: Je moet doen wat je moet doen."

Foto's
Dinsdag zijn er een aantal foto's van de set uitgekomen. Bekijk ze in de tweet hieronder.Jurassic World: Domination komt in de zomer van 2021 uit.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Dan hoop ik voor Universal dat er nog mensen zijn die bioscoopzalen kunnen vinden. Moet natuurlijk wel de bioscopen overeind staan in 2021.
En, nee. Ik heb het niet over Nederland

Hiss

Avatar

Dat wattenstaafje om die T-Rex te testen was echt onwijs lang. Zag ik ook op twitter.

Indy5

Avatar

Een Corona toeslag misschien? Universal kan het wel hebben.Maar niet voor elke productie.Maar de JP franchise brengt genoeg op dus wel verantwoord.

NieuwsFilm

meest populair