Algemeen

Marvel Studios stelt 'Black Widow', 'Eternals' en 'Shang-Chi' flink uit

De films komen allemaal een stuk later uit.

door Jim Pedd om 19:36 in Algemeen
Marvel Studios gaat er niet direct meer van uit dat zijn films vroeg in 2021 in de bioscoop kunnen draaien. De release van films als Black Widow, Eternals en ook Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is flink uitgesteld.

Marvel Studios heeft zijn releases van 2021 flink opgeschud. Dat betekent nu dat de films op deze data uit zullen komen:
Black Widow: 7 mei 2021
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: 9 juli 2021
Eternals: 5 november 2021
Daarmee zijn Black Widow en Eternals allebei een volledig jaar opgeschoven.

En de rest dan?
Op dit moment lijkt het er niet op dat dit grote impact heeft voor andere Marvel-films, die voor 2022 gepland staan. Die zullen waarschijnlijk gewoon uitkomen zoals gepland, mits corona dat toelaat. Het kan ook nog zijn dat ook die films uiteindelijk uitgesteld worden, als Marvel Studios niet het gevoel heeft dat het voldoende om kan zetten in de bioscopen.

Hoe dan ook komt er dit jaar tenminste nog een beetje materiaal van Marvel Studios uit in de bioscopen. We krijgen namelijk de serie WandaVision te zien, naar het schijnt zal dat in november het geval zijn. De serie The Falcon and the Winter Soldier is dan wel weer uitgesteld naar 2021.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Lame, had Black Widow gewoon laten staan.

Indy5

Avatar

RIP 2020.Was wel ergens te verwachtten maar toch.Trouwens West Side Story een heel jaar naar dec"21.Als Spielbergian nog langer wachtten is helaas niet anders.Hopelijk wordt 2021 een "normaal filmjaar" .Maar ben bang dat er ook de nodige verschuivingen zullen plaatsvinden.Geen geweldig nieuws voor de bioscopen.

Master Of Films

Avatar

Keep my fingers crossed for Bond en Dune in 2020.
Deze 2 films en ik ben zeer tevreden.

SunChaser

Avatar

Of Sony bewaart Bond 22 en verkoopt de boedel aan Apple waarna Disney de Spiderman rechten terugkrijgt

Marvel boy

Avatar

Jammer, maar nu word het gelukkig geen VOD

ntt

Avatar

En de series komen ook niet!!
Misschien dat Wandavision rond thanksgiving uitkomt!!

kokosnoot

Avatar

Hoe de bioscopen dit ooit gaan redden =/

RobzZ01

Avatar

Opmerkelijk dat ze niet voor Februari zijn gegaan waar Eternals eerst stond. Ik blijf mijn vraagtekens houden bij het uitstellen. Als alles uitgesteld wordt naar volgens jaar plus je krijgt dan de films die nu geschoten worden/ in post-productie zijn dan wordt het wel heel druk en dus ook niet winstgevend voor ze. Het maken van nieuwe films blijft doorgaan. Het lijkt me niet de norm dat ook deze films uitgesteld gaan worden als alles weer “normaal” loopt omdat de films van dit jaar dan getoond worden. Dan behoud je continu grote gaten tussen de post-productie en de release.

ThEnd

Avatar

@SunChaser: Bond is niet van Sony, maar van MGM/EON met distributie van Universal.

Thiver

Avatar

Ik had vorig jaar het idee opgevat om in de relatief lange pauze na Spider-Man: Far from Home het hele MCU vanaf het begin te gaan bekijken, met alles wat erbij hoort. Dus zowel de 23 films als de elf series. Uiteindelijk toch maar van afgezien, omdat de periode tot het uitkomen Black Widow te kort was voor al dat kijkwerk. Achteraf blijkt dat ik er ruim de tijd voor had gehad...

Artificialis

Avatar

Het virus gaat nooit meer verdwijnen. Houdt er maar rekening mee dat er net als bij de griep elk jaar een nieuw vaccin nodig zal zijn. Het is maar de vraag of dat elk jaar tijdig ontwikkeld en geproduceerd kan worden.

Er zal toch een moment moeten gaan komen dat we moeten gaan accepteren dat deze ziekte een onderdeel van ons leven geworden is. Leuk dat de films naar 2021 uitgesteld gaan worden, maar daarna kun je ze naar 2022 en 2023 gaan uitstellen.

Thiver "Ik had vorig jaar het idee opgevat om in de relatief lange pauze na Spider-Man: Far from Home het hele MCU vanaf het begin te gaan bekijken, met alles wat erbij hoort. Dus zowel de 23 films als de elf series."

Indrukwekkend, zeker dat je ook alle series erbij hebt gekeken.

baron nostalgia

Avatar

Zet alles maar gewoon op Disney + chips!!!

MR.nobody

Avatar

zeg eerlijk flikker black widow maar op disney plus

jeff1983

Avatar

En West side story ook naar 2021, Death on the Nile neemt die plek over. Nu zal Universal nog wel gaan reageren met Bond.

Parvati

Avatar

Heb er me twijfels bij of ze deze datum nu wel gaam vasthouden, gewoon op disney+ knallen die handel. We wachten al lang genoeg!

Thiver

Avatar

Artificialis "Indrukwekkend, zeker dat je ook alle series erbij hebt gekeken."

Ik zei dat ik het plan had, niet dat ik het heb uitgevoerd.

NieuwsFilm

meest populair