Tom Holland straks in Netflix-film 'The Legend of Zelda'?

Tom Holland straks in Netflix-film 'The Legend of Zelda'?

De jonge Spider-Man ster zou mogelijk de hoofdrol mogen spelen.

Het schijnt dat Netflix niemand minder dan Tom Holland wil voor de rol van Link in een Legend of Zelda-film. Netflix doet het op dit moment best goed met gameverfilmingen, waaronder The Witcher (goed, dat eigenlijk een boekenreeks is), Resident Evil en Castlevania. Maar men wil ook aan een film werken rond Legend of Zelda.

Volgens Grace Randolph, die regelmatig goed zit met nieuwtjes rond dit soort projecten, wil Netflix Tom Holland voor de rol van Link hebben. Het is nog erg vroeg om het daar al over te hebben, maar Netflix zou dit in elk geval wel heel graag na willen streven.

Legend of Zelda
The Legend of Zelda is een gamereeks van Nintendo, die al sinds 1986 bestaat. Elke keer weer volgt er een nieuwe versie van de game, waarin we de dappere avonturier Link zien die de prinses Zelda moet zien te redden. Het geheel speelt zich onder meer af in Hyrule, een koninkrijk waar heel wat avonturen te beleven zijn.

De afgelopen jaren verscheen er elke twee jaar weer een nieuwe game in de reeks, waarvan Breath of the Wild de meest recente is.



NieuwsFilm

meest populair