Algemeen

Zo ziet Tom Cruise eruit als Iron Man in het MCU

Tom Cruise straks als Iron Man?

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Marvel Studios opent straks het multiversum. En dat biedt natuurlijk kansen. Daarvan hoorden we eerder deze week dat Tom Cruise gezien wordt als een optie voor de rol van een alternatieve Tony Stark, a.k.a. Iron Man.

Sinds dat nieuws bekend is, zijn er natuurlijk heel wat fans aan de slag gegaan met het maken van impressies om een beeld te geven van hoe dat er dan uit zou kunnen zien. En dat levert leuk resultaat op, vooral onderstaand beeld dat gemaakt is door digital artist SPDRMNKYXIII, die een schets maakte van Tom Cruise in het Iron Man-harnas.

Oorspronkelijke keuze
Het nieuws dat Tom Cruise de rol van Iron Man als alternatieve versie gaat spelen is erg interessant, met name omdat Marvel de acteur wilde hebben voordat Robert Downey Jr. ervoor tekende. Dat levert dus leuke resultaten op, waaronder onderstaand beeld.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Filmhead

Avatar

Wie weet! Tom cruise wil alleen altijd rennen in een film. Dat vind ie fijn. Dat zou met Iron Man wel balen zijn. Al dat vliegen steeds...

Dawgruule

Avatar

Relevant: Deze deepfake met Tom Cruise als Iron Man
https://youtu.be/iDM69UEyM3w

Sand

Avatar

@Filmhead, wie weet... mss slaat zijn iron man pak wel op hol zonder dat hij er in zit en kan hij er aan gaan hangen terwijl het vliegt.. dat vind ie naart schijnt ook leuk.
Of hij kan ermee naar de ruimte..

jochemb

Avatar

Cruise als Quicksilver zou wel een goede grap zijn.

Nature

Avatar

Denk niet dat dit gaat gebeuren.

Civilian Supreme

Avatar

Nee nee nee, dit klopt niet dit is niet Tom Cruise als Iron man. Dit is Iron man als Tom Cruise!

NieuwsFilm

meest populair