Grote zorgen om 'Monster Hunter' met Milla Jovovich

Grote zorgen om 'Monster Hunter' met Milla Jovovich

Nieuwe synopsis doet vraagtekens zetten door fans.

Eigenlijk had Monster Hunter al in de wereldwijde bioscoopzalen moeten verschijnen, maar deze werd even geleden naar april 2021 uitgesteld. Een nieuwe synopsis is er wel en die zorgt voor wat onrust.

De fans van de game Monster Hunter denken dat de verfilming van regisseur Paul W.S. Anderson en ook met Tony Jaa en Ron Perlman gaat afwijken van het bronmateriaal. De synopsis:


"Achter onze wereld is er een andere: een wereld van gevaarlijke en machtige monsters die hun domein met dodelijke wreedheid regeren. Wanneer een onverwachte zandstorm Lt. Artemis en haar eenheid naar die nieuwe wereld teleporteert, zijn de soldaten geschokt als ze ontdekken dat deze vijandige en onbekende omgeving de thuisbasis is van de enorme en angstaanjagende monsters die immuun zijn voor hun vuurkracht.

In hun wanhopige strijd om te overleven ontmoet de eenheid de mysterieuze Hunter, wiens unieke vaardigheden het hem mogelijk maken om de machtige wezens een stap voor te blijven. Terwijl Artemis en Hunter elkaar langzaam maar zeker vertrouwen, ontdekt ze dat hij deel uitmaakt van een team onder leiding van de Admiral. Geconfronteerd met het gevaar dat het hun wereld zou kunnen vernietigen, combineren de dappere krijgers hun unieke vaardigheden om samen te werken tijdens de ultieme confrontatie."

Fans zijn niet blij met synopsis
Meerdere fans reageerden op de synopsis en met name dat de wapens van de mensen niet werken op de monsters is vreemd, aangezien moderne wapens wel zouden moeten werken doordat ook een gigantisch zwaard effectief zal blijken.

Daarnaast draaide de game niet om het overleven in een wereld met monsters, maar juist om het opsporen en vernietigen van de monsters. Hoe de film daadwerkelijk uitpakt zie je mogelijk vanaf 15 april in de bioscoop. De film is overigens wel van Sony Pictures en die meldde recent dat zij alle films van de kalender hebben gehaald totdat de coronacrisis echt onder controle is.



NieuwsFilm

meest populair