Video

Bloeddorstige pluizenbollen in retro-trailer 'Save Yourselves!'

Het voorproefje belooft een hoop bizarre hilariteit.

door Timothy van Damme om 11:49 in Video
Alamo Drafthouse heeft een bijzondere retro-trailer uitgebracht van Save Yourselves!. In deze romantische horrorcomedy moet een koppel het opnemen tegen wel heel vreemde buitenaardse wezens.

Er zijn door de jaren heen heel wat horrorfilms met bizarre moordenaars geweest. Denk bijvoorbeeld aan een autoband (Rubber), een waterpijp (Evil Bong) of een condoom (Killer Condom). Daar kunnen we nu poefs aan toevoegen...

Creature feature
En alsof het uitgangspunt nog niet gek genoeg is, besloten de makers een retro-trailer te maken. Deze doet denken aan de trailers van de 'creature features' uit de jaren vijftig en zestig.Moordzuchtige pluizenbollen
Save Yourselves! draait om een koppel dat tijdens een weekendje weg alle technologie achter zich laat. Maar dan krijgen ze te maken met een invasie van moordzuchtige pluizenbollen.

Bekijk hier de eerste, wat uitgebreidere trailer.


De bizarre film werd geregisseerd en geschreven door debutanten Alex Huston Fischer en Eleanor Wilson. De voornaamste rollen zijn weggelegd voor Sunita Mani (bekend van series als Mr. Robot en GLOW) en John Reynolds (Stranger Things en Four Weddings and a Funeral). De film ging eerder in première op het Sundance Film Festival en zal in oktober uitkomen als VOD.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Blockbuster

Avatar

Hmmm, is gewoon een remake van Critters. Smiley face

Leuke films trouwens die Critters quadrilogy. Vooral de eerste twee, typische 80s horror, met handpoppen als Critters (CGI stond nog in de kinderschoenen), maar dat had juist weer iets charmant. Voor Critters III heb ik ook een zwak, dat was namelijk de eerste film met Leonardo DiCaprio.

Opvallend overigens dat bijna alle A-sterren in Hollywood ooit in goedkope horror zijn begonnen. Renée Zellweger & Matthew McConaughey in Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation, George Clooney in Grizzly II / Return To Horror High, Brad Pitt in Cutting Class, Tom Hanks in He Knows You're Alone, Jennifer Aniston in Leprechaun, Kevin Bacon in Friday The 13th, Johnny Depp in A Nightmare On Elmstreet, Charlize Theron in Children Of The Corn III, Eva Mendes in Children Of The Corn V.

Fluffer

Avatar

Dit soort onzin laat ik graag aan mij voorbijgaan.
Critters daarentegen kijk ik graag eens terug.

diablo1973

Avatar

Lijkt me een soort van critters remake. Jammer dat het op basis vd trailer net te veel comedy lijkt te bevatten. Echt goede horror creature comedies ala Tremors, Night of the Creeps of Gremlins zitten net even een fractie wat meer aan de serieuze kant met iets subtieler humor. Dat maakt ze zo goed. Te veel humor in een horrorcomedie is als te veel suiker in een taart. Bij de eerste hap lekker, maar bij iedere hap daarna als maar minder te vreten.

NieuwsFilm

meest populair