Bloeddorstige pluizenbollen in retro-trailer 'Save Yourselves!'

Bloeddorstige pluizenbollen in retro-trailer 'Save Yourselves!'

Het voorproefje belooft een hoop bizarre hilariteit.

Alamo Drafthouse heeft een bijzondere retro-trailer uitgebracht van Save Yourselves!. In deze romantische horrorcomedy moet een koppel het opnemen tegen wel heel vreemde buitenaardse wezens.

Er zijn door de jaren heen heel wat horrorfilms met bizarre moordenaars geweest. Denk bijvoorbeeld aan een autoband (Rubber), een waterpijp (Evil Bong) of een condoom (Killer Condom). Daar kunnen we nu poefs aan toevoegen...

Creature feature
En alsof het uitgangspunt nog niet gek genoeg is, besloten de makers een retro-trailer te maken. Deze doet denken aan de trailers van de 'creature features' uit de jaren vijftig en zestig.



Moordzuchtige pluizenbollen
Save Yourselves! draait om een koppel dat tijdens een weekendje weg alle technologie achter zich laat. Maar dan krijgen ze te maken met een invasie van moordzuchtige pluizenbollen.

Bekijk hier de eerste, wat uitgebreidere trailer.


De bizarre film werd geregisseerd en geschreven door debutanten Alex Huston Fischer en Eleanor Wilson. De voornaamste rollen zijn weggelegd voor Sunita Mani (bekend van series als Mr. Robot en GLOW) en John Reynolds (Stranger Things en Four Weddings and a Funeral). De film ging eerder in première op het Sundance Film Festival en zal in oktober uitkomen als VOD.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair