Celebrity

Ariel Winter in kort jurkje en inkijkje op Insta-foto

De jonge actrice ziet er mierzoet uit.

door FilmTotaal om 12:45 in Celebrity
Actrice Ariel Winter ken je waarschijnlijk uit de serie Modern Family als je die kijkt. Daarin speelt ze al jaren het personage Alex Dunphy. Ook is ze te horen in titels als Smurfs: The Lost Village (2017) en Mr. Peabody & Sherman (2014) en animatieseries als Sofia: Het prinsesje en Phineas and Ferb. Een groei briljantje uit Hollywood.

De 1.55 meter hoge actrice weet zich ook vaak op Instagram bloot te geven met allerlei uiteenlopende foto's. Vaak heel netjes, maar af en toe ook wat uitdagender. Op een nieuwe foto ziet ze er overigens nog heel braaf uit.

"Ik heb een suikerspin en bloemen geserveerd voor je deze woensdag 🥰🌺 * ," aldus de grappende Ariel bij de foto die toch heel mierzoet is, maar waarop ze toch ook een heel kort jurkje aan heeft.


Zien hoe de 22 jarige Ariel Winter eruit ziet in haar kortje jurkje? Check de mierzoete foto dan op haar Instagram-pagina.

Als we op haar Instagram kijken dan zien we dat dit of volgend jaar te zien moet zijn in een thriller met de titel Don't Log Off. Daarin heeft deze hoofdrol en is ze te zien naast namen als Luke Benward, Sterling Beaumon en Kara Royster.

NieuwsFilm

meest populair