Jamie Lee Curtis zit onder het bloed op nieuwe setvideo 'Halloween Kills'

Jamie Lee Curtis zit onder het bloed op nieuwe setvideo 'Halloween Kills'

De sequel wordt groter en epischer dan wat we tot nu toe hebben gezien...

Halloween Kills, het vervolg op de succesvolle reboot is één van de titels die slachtoffer is geworden van de coronacrisis. Momenteel uitgesteld naar volgend jaar, verschijnt hij nu op 15 oktober 2021.

Hoofdrolspeelster en 'scream queen' van het eerste uur, Jamie Lee Curtis, trakteert de fans nu op een filmpje via haar INSTAGRAM waarop ze zich vrolijk insmeert met bloed... heel veel bloed. Bekijk deze hieronder:


There Will Be Blood
Het laatste wat we van Curtis' Laurie Strode zagen, was dat ze haar eeuwige kwelgeest Michael Myers had opgesloten in haar huis en dit vervolgens in brand stak. Maar terwijl ze wegvlucht in de pick-up truck van een voorbijganger, gaat een roedel brandweerwagens met spoed richting het huis, waarop Laurie tevergeefs schreeuwt: "No, let it burn"!

In Halloween Kills maken we vervolgens mee hoe niet alleen Laurie, maar het hele dorp Haddonfield gaat reageren op de slachtpartijen van Myers. Het wordt een nieuw verhaal en tegelijkertijd nostalgisch weerzien met oude bekenden die hun rollen hervatten uit de 2018- ofwel 1978-versie.



NieuwsFilm

meest populair