Algemeen

Wat kunnen we verwachten van de 'Knives Out'-sequel?

Regisseur Rian Johnson laat zich erover uit.

door Wouter Drummen om 15:56 in Algemeen
Rian Johnson's Knives Out werd extreem goed onthaald. Niet zo heel gek dus dat er een vervolg komt, waaraan de regisseur momenteel werkt. Tijdens een recent interview liet hij weten wat we kunnen verwachten.

Volgens Johnson wordt het geen traditionele sequel, maar een totaal ander en nieuw verhaal: ''Ik ben al een tijdje bezig met een geheel nieuwe Knives Out te schrijven. Het is echt een enorme mindfuck. Het vergt wel tijd. Ik heb maar liefst tien jaar gezeten op het idee voor de eerste film, maar nu moet ik weer met een lege pagina beginnen''.

Sequel?
Johnson laat dan ook weten dat het anders wordt: ''Het is eerlijk gezegd niet echt een Knives Out-sequel. Ik moet eigenlijk ook zo snel mogelijk een titel verzinnen, zodat ik kan stoppen met de film zo te noemen. Het is gewoon een nieuw verhaal, waar Daniel Craig's detective Benoit Blanc sowieso voor terugkeert, maar verder wordt het een volledig nieuwe cast''.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ik vond Knives Out best wel te pruimen. I know schokkend.
Maar Knives Out is geen Star Wars.

Anyway, Johnson zou die ene actrice moeten aanemen in zijn nieuwe Knives Out. Ik kan even niet op haar naam komen. Ze speelt een ene Kelly Marie Tran ergens ver weg in een Galaxy (niet van Samsung). Oh ja Rose Tico. Daar mag Johnson wel een Knives Out rol voor gaan schrijven. En ook voor ex James Bond Tom Hardy.

23VDV23

Avatar

Het jonge vrouwelijke hoofdpersonage wordt boos en gooit dan het dagboek dat ze ooit van leermeester Daniel Craig heeft gekregen in het haardvuur, maar opeens is daar Daniel Craig en die vangt het nog net op tijd op met de tekst: 'Het wapen van een detective verdient meer respect.'.... Of zoiets.

Fluffer

Avatar

Wat we daar van kunnen verwachten ?
Hopelijk een minder saaie film...

Frankenculaman

Avatar

Wat de eerste knives out zo goed maakt is het old school gevoel. Ik denk bv aan clue en murder by death. Gewoon een goede, entertainende film

NieuwsFilm

meest populair