Celebrity

Selena Gomez poseert in badpak op Insta-foto

De 28 jarige Selena Gomez toont ook haar litteken.

door FilmTotaal om 12:08 in Celebrity
Enkele jaren geleden zagen we Selena Gomez vaker op het witte doek dan tegenwoordig. Ze had namelijk rollen in films als Spring Breakers uit 2012, Neighbors 2: Sorority Rising uit 2016 en recenter nog in A Rainy Day in New York uit 2019.

Het voormalige Disney-sterretje is een duizendpoot en is ook zangeres en producent. Daarnaast is ze ook nog gewoon een celebrity die we veelvuldig mooie foto's zien plaatsen op Instagram. Recent zagen we haar in een badpak om haar litteken te tonen aan de wereld.

"Toen ik mijn niertransplantatie kreeg, herinner ik me dat het in het begin erg moeilijk was om mijn litteken te laten zien. Ik wilde niet dat het op foto's stond, dus droeg ik dingen die het bedekten. Nu, meer dan ooit, heb ik vertrouwen in wie ik ben en wat ik heb meegemaakt... en daar ben ik trots op," schrijft ze onder meer bij de foto.


De foto van de 28 jarige Selena Gomez in badpak zien? Check deze dan op haar Instagram-account.

Recent werd duidelijk dat Selena in 2021 moet terugkeren als haar animatiefiguurtje Mavis in Hotel Transylvania 4. Dit jaar zagen we haar nog in Selena + Chef en hoorde we haar als Betsy in Dolittle.

NieuwsFilm

meest populair