Algemeen

Nieuw lichtzwaard 'Star Wars: The High Republic' onthuld

Hoe ziet dat er nu uit?

door Jim Pedd om 07:27 in Algemeen
Star Wars: The High Republic gaat snel van start. Het is een breed publicatie-initiatief waarin we een heel nieuw tijdperk gaan zien in het universum. We ontmoeten de Jedi op hun hoogtepunt, maar ook in een tijd waarin het sterrenstelsel een andere, gevaarlijkere, plek is.

Vandaag blijkt dat de Jedi heel andere lichtzwaarden hadden in die tijd. Zo zien we er in nieuwe concept art eentje die doet denken aan het lichtzwaard van Kylo Ren. Maar dan niet zo ruw en onbeschaafd als die van Kylo. Dit is een mooi gemaakt lichtzwaard.

Stellan Gios
Het lichtzwaard dat je onderaan dit bericht kan zien, is van Jedi Master Stellan Gios. Diens zwaard wordt in het boek Star Wars: The Lightsaber Collection omschreven als:
"Het lichtzwaard van Gios is een elegant wapen met een stootplaat en een langer lemmet, dat hem helpt het gemakkelijk met twee handen te gebruiken als een slagzwaard. Als het sabel aan staat, zie je een stootplaat ontstaan."
Dat ziet er dus gaaf uit. Op 5 januari 2021 wordt het eerste boek in de The High Republic-reeks gepubliceerd.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pascal08

Avatar

En Jennifer Lawrence in de hoofdrol.

SteefL

Avatar

^
Meer een Poolse versie van Jennifer Lawrence. Smiley face

Ik ben echt al van jonge leeftijd Star Wars fan, maar lichtzwaard X of lichtzwaard Y interesseert me persoonlijk geen bal.

NieuwsFilm

meest populair