Algemeen

'Jurassic World: Dominion' biedt oorspronkelijke cast grote rol

Het is geen cameo voor Sam Neill, Laura Dern of Jeff Goldblum.

door Jim Pedd om 22:16 in Algemeen
De rol van Alan Grant, Ellie Sattler en Ian Malcom in Jurassic World: Dominion is groter dan je denkt. Dat belooft regisseur Colin Trevorrow in een interview.

Er is weinig bekend over het verhaal van Dominion. De personages zullen in elk geval om moeten gaan met de gevolgen van dinosaurussen die Jurassic World verlaten hebben en zich nu in de echte wereld bevinden. Daarin krijgen we ook de oorspronkelijke drie helden te zien, die meer krijgen dan een cameo.

Geen cameo
"Dit is de film die ik al sinds het begin wil maken," begon Trevorrow. "Het is de film waar we de afgelopen twee films naartoe opgebouwd hebben. Het was ook echt deel van een groter verhaal en onderdeel van het plan."

"En ik denk dat mensen het belang van Laura Dern en Sam Neill en Jeff Goldblums personages in de film echt onderschatten. Het is heel erg een ensemble en dat gaat dus ook om de optie om deze geliefde personages van bijna dertig jaar geleden mee te nemen en te begrijpen welke interactie zij met elkaar zullen hebben in een wereld die we nog niet kenden en nooit gezien hebben. Dat vind ik echt geweldig."

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Klinkt goed.

Als deze film net zo word als Fallen Kingdom ( de op een na beste film uit de JP/W franchise) maar dan grootser ben ik helemaal in.

Gregbelgie

Avatar

Dit wisten we al een jaar geleden ???? waarom dingen blijven herhalen ?

Civilian Supreme

Avatar

En zonder hybride dinokind word ik nog bozer!!

Civilian Supreme

Avatar

En als die leden van de dierenpartij niet meedoen dan komt er stoom uit mijn oren!!

Thiver

Avatar

Gregbelgie ""Dit wisten we al een jaar geleden ???? waarom dingen blijven herhalen ?"

Misschien omdat ze het dan op een zeker moment zelf ook gaan geloven. Ikzelf neem dit soort beloften echter steevast met een flinke korrel zout.

NieuwsFilm

meest populair