Disney+ voegde deze 3 nieuwe films toe afgelopen week

Disney+ voegde deze 3 nieuwe films toe afgelopen week

Het was een lekker weekje!

Het was een lekker weekje op Disney+. Er verschenen namelijk drie nieuwe films en dat is meer dan we gewend zijn. Hieronder staan ze op een rij!

Secret Society of Second Born Royals (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anna Mastro | Cast: Elodie Yung, Skylar Astin, Greg Bryk, Julie Nolke
Deze familiefilm volgt de jonge Sam, gespeeld door Peyton Elizabeth Lee. Ze blijkt een opstandige prinses die op de tweede plaats in lijn staat voor de troon van het koninkrijk Illyria. De desinteresse van Sam is groot, maar ze komt in haar element als ze te horen krijgt dat ze superkrachten heeft en onderdeel is van een geheim genootschap.


Big (1998)
Bekijk de afbeeldingRegie: Penny Marshall | Cast: Tom Hanks, Elizabeth Perkins, Robert Loggia, John Heard
Een twaalfjarige jongen zegt tegen een wensmachine op de kermis dat hij graag volwassen wil zijn. De volgende ochtend ontwaakt hij als dertigjarige. Hij weet een belangrijke speelgoedfabrikant ervan te overtuigen dat hij veel verstand heeft van kinderen en met name van hun speelgoedwensen.


Notre-Dame: Race Against the Inferno (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fabrice Gardel, Simon Kessler | Cast: Roland Agami, Paul Bandey, Anelise Broges, Jean-Marie Gontier
Op 15 april 2019 vatte de beroemdste kathedraal van de wereld vlam. De Notre-Dame in Parijs stond binnen een paar minuten voor een groot deel in brand. Voor Franse brandweermannen en -vrouwen was het een strijd tegen de klok, onder het oog van de wereldmedia.


NieuwsFilm

meest populair