Algemeen

Netflix kaapt grote film met Jake Gyllenhaal!

De nieuwe film van Antoine Fuqua.

door Bram de Groot om 10:00 in Algemeen
Verleden week werd duidelijk dat regisseur Antoine Fuqua (Training Day, Southpaw) en acteur Jake Gyllenhaal samen een remake gaan maken van de Deense thriller The Guilty uit 2018 van regisseur Gustav Möller. Nu is bekend dat deze op Netflix te zien zal moeten zijn.

De film volgt een 911-operator die een belletje krijgt van een vrouw die is ontvoerd door haar man. De situatie blijkt echter bijzonder complex in elkaar te zitten en gedurende de film wordt het onvermijdelijk om de waarheid onder ogen te komen.

Netflix koopt The Guilty
Netflix heeft de wereldwijde uitzendrechten voor 30 miljoen dollar gekocht en de film kan waarschijnlijk snel in productie gaan, aangezien deze zich op slechts één plaats afspeelt. Het script wordt geschreven door Nic Pizzolatto (True Detective).

De opnames starten nog dit jaar, aangezien Fuqua ook aan de slag moet met de Will Smith-film Emancipation die op Apple TV+ moet gaan verschijnen. Hieronder de trailer voor het Deense origineel.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Dat Emancipation is niets anders dan een egotrip en zoveelste poging een Oscar te winnen van Smith en kan best even in de koelkast zodat Fuqau gewoon tijd heeft een fatsoenlijke film te maken.

GreenHornet

Avatar

Original staat op Amazon Prime

Lewis

Avatar

Kijk gewoon het origineel maar...

Marklar

Avatar

Goeie film! Heeft geen remake nodig. Al is gyllenhaal altijd wel een rede om te gaan kijken

Joost van den Heuvel

Avatar

Waarom weer een remake? Gewoon het origineel kijken! Top film!

NieuwsFilm

meest populair