Vin Diesel brengt zijn eerste single uit!

Vin Diesel brengt zijn eerste single uit!

Weet de acteur jou te overtuigen met 'Feel Like I Do'?

Vanwege de coronacrisis zijn heel wat films uitgesteld, waaronder ook de nieuwe Fast & Furious-film. Hoofdrolspeler Vin Diesel heeft nu echter een andere manier gevonden om zijn creativiteit te uiten.

De acteur heeft namelijk zijn eerste single 'Feel Like I Do' uitgebracht. Diesel is ook van plan meer uit te brengen als het nummer succesvol is. Feel Like I Do is hieronder te beluisteren en staat ook op Spotify.



Reactie Diesel
De 53-jarige Diesel wilde al jarenlang zijn eigen muziek uitbrengen en heeft die wens nu eindelijk in vervulling gebracht. De acteur liet weten gesteund en geholpen te zijn door de bekende noorweegse DJ Kygo, die de single met zijn muziekbedrijf Palm Tree Records heeft uitgebracht.

Ook liet Diesel van zich horen op zijn Instagram-pagina om zijn fans te bedanken: ''Ik heb al zo lang beloofd muziek uit te brengen... Dankzij jullie steun heb ik eindelijk buiten mijn comfort zone weten te treden. Ik wil jullie dan ook allemaal bedanken voor jullie geloof. Ik hoop dat ik jullie trots maak''.



NieuwsFilm

meest populair