Algemeen

Castte 'Ant-Man 3' nou wel of niet Kang the Conquerer?

Acteur Jonathan Majors is bepaald niet spraakzaam.

door Jim Pedd om 08:58 in Algemeen
Recent hoorden we dat Marvel Studios acteur Jonathan Majors wil hebben voor de rol van Kang the Conquerer in Ant-Man 3. Maar tijdens een recent interview was de acteur bepaald niet spraakzaam over zijn toekomst in het filmuniversum.

Majors sprak met Jimmy Fallon, die hem vroeg of hij zich inderdaad bij het Marvel Cinematic Universe gevoegd had. "Weet je, ik heb hetzelfde gehoord man!" begon Majors. "Ik heb hetzelfde gehoord en dacht: 'Wat, wat, wat?!' Dus weet je, waarschijnlijk hebben we dezelfde bron, want ik heb dit ook gehoord."

Kang the Conquerer
Het gerucht gaat dus dat Majors de rol van Kang the Conquerer gaat spelen. Hij is een jager uit de 30ste eeuw, die het voorzien heeft op onder meer de Avengers en de Fantastic Four. Hij heeft geen superkrachten. Maar Kang gebruikt wel de technologie uit zijn tijd en dat geeft hem vaak een groot voordeel.

Maar bevestigd dat Majors inderdaad gecast is als Kang, is het helaas nog niet. Laten we het maar hopen, want dat personage biedt iets moois voor het MCU!
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Wel. Wordt namelijk bevestigd in een artikel van Filmtotaal: ' 15.09.2020
MARVEL VINDT KANG THE CONQUEROR VOOR MCU: PHASE 4!
Grote schurk gecast in volgende Ant-Man film.'

Decepticon

Avatar

De bevestiging van Marvel en zijn acteurs uit, zal lang uitblijven, aangezien Ant-Man 3, Doctor Strange 2 en de Loki tv-serie nog ver weg zijn. Marvel gaat dat nog lang niet prijs geven.

NieuwsFilm

meest populair