3 epische actiefilms die nu gewoon op Netflix staan!

3 epische actiefilms die nu gewoon op Netflix staan!

Leuke en gave films met een hoop epische fantasie.

Dol op films met een epische uitstraling? Op Netflix staan er voldoende en hieronder vind je drie van die films die vermakelijk kunnen zijn! Of denk jij er anders over?

Stardust (2007)

Regie: Matthew Vaughn | Hoofdrollen: Charlie Cox, Henry Cavill, Ian McKellen, Mark Strong, Peter O'Toole, Sienna Miller, Ben Barnes

Na Layer Cake was deze boekverfilming de definitieve doorbraak voor Matthew Vaughn. De film met heel wat grote namen wat geen doorslaand succes, maar er was wel een goed ontvangst. De fantasyfilm is dan ook prima vermaak, rond het personage Tristan (Charlie Cox) die op een fantasierijke wijze het hart wil stelen van een meisje.



Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)

Regie: David Yates | Hoofdrollen: Johnny Depp, Jude Law, Ezra Miller, Eddie Redmayne, Zoë Kravitz, Katherine Waterston

Deze tweede Fantastic Beasts-film was zeker geen succes en er was veel kritiek en een verhoudingsgewijs magere opkomst in de bioscoopzalen. Toch zet Warner Bros. de vijfdelige reeks door en in 2021 moet het derde deel verschijnen, opnieuw met Johnny Depp als de schurk Gellert Grindelwald.



The Last Airbender (2010)

Regie: M. Night Shyamalan | Hoofdrollen: Noah Ringer, Nicola Peltz, Dev Patel, Jackson Rathbone, Shaun Toub

Deze verfilming van het eerste seizoen van de animatieserie Avatar: De Legende van Aang werd gekraakt door de critici en de fans waren ook zeker niet allemaal even blij. Toch werd er nog flink wat centjes opgehaald aan de wereldwijde bioscoopkassa's, én 5 Razzies bij de Oscartegenhanger. De geplande trilogie werd uiteraard geschrapt. Was deze volgens jou echt zo slecht, of moet je hem nog een keer zien?



NieuwsFilm

meest populair