'American History X' regisseur gaat aan de slag met 'African History Y'

'American History X' regisseur gaat aan de slag met 'African History Y'

De hoofdrolspeler is ook al gevonden in Djimon Hounsou.

Regisseur Tony Kaye wist hoge ogen te gooien met zijn film American History X, waarin Edward Norton schitterde. Ondanks het feit dat de opnames niet geheel vlekkeloos verliepen, heeft Kaye nu dan ook besloten met een soort van opvolger te komen, genaamd African History Y.

Kaye heeft ook al zijn hoofdrolspeler gevonden in acteur Djimon Hounsou, o.a. bekend van Gladiator en Guardians of the Galaxy. African History Y zal zich afspelen in Afrika en wordt een 'verhaal over tragedie en verlossing'. Verder is er nog maar tamelijk bekend over het project.

Zin in
Regisseur Kaye laat zich tijdens een recent interview uit over de film: ''Djimon en ik hebben elkaar ontmoet vlak na American History X. Ik wist onmiddellijk dat ik met hem wou samenwerken en nu hebben we eindelijk het juiste project gevonden. Ik kan niet wachten om te beginnen''.

Hounsou zou ook voor de film hebben getekend omdat hij naar eigen zeggen meer bijzondere Afrikaanse verhalen wil vertellen, iets wat Kaye van plan is met African History Y.

NieuwsFilm

meest populair