Netflix onthult eerste beelden 'Resident Evil'-film

Netflix onthult eerste beelden 'Resident Evil'-film

De animatiefilm Resident Evil: Infinite Darkness verschijnt in 2021.

Vele jaren verschenen er Resident Evil-films met actrice Milla Jovovich in de bioscoopzalen, maar sinds Resident Evil: The Final Chapter uit 2016 is dat avontuur definitief afgerond.

Op den duur moet er op Netflix een live action-serie komen gebaseerd op de Resident Evil-gamereeks, maar eerst krijgen we in 2021 de animatiefilm Resident Evil: Infinite Darkness op dezelfde streamingdienst. Hieronder zie je de eerste beelden!

Resident Evil: Infinite Darkness
De CG-animatiefilm heeft Netflix samen met Capcom de animatiefilm gemaakt rond Resident Evil 2-protagonisten Claire Redfield en Leon Kennedy. Opvallend is dat er tot op heden nog helemaal geen details waren over Resident Evil: Infinite Darkness en dat de beelden nu alleen via Netflix Portugal zijn verschenen.


In augustus bevestigde Netflix dat ze samen met Capcom aan de slag gaan met een live action-tvserie. Meer details over die plannen lees je op Serietotaal, onder meer in het artikel Resident Evil van Netflix: Dit moet je weten.

Update 2: Het blijkt ook te gaan om een serie, en dus niet een film... De omschrijving op YouTube luidt: "Resident Evil: Infinite Darkness is een horrorserie met een sci-fi twist."

Update: Hieronder dan ook de officiële versie via het YouTube account van Netflix:



NieuwsFilm

meest populair