Algemeen

Julianne Moore wil meedoen aan 'Jurassic World 3' maar is (nog) niet gevraagd

Wat is er eigenlijk met haar Dr. Sarah Harding gebeurd?

door Arjen Rooseboom om 07:57 in Algemeen
Hoewel het niet voor iedereen geldt, duiken veel personages die een Jurassic Park of Jurassic World avontuur overleefd hebben, vroeg of laat op in een sequel. Het aankomende Dominion is daar het nostalgische bewijs van met de huidige én originele castleden.

Dat gezegd hebbende, zijn er ook flink wat franchisekarakters die we na één film nooit meer ergens zagen en de meest bekende daarvan is de vriendin van Ian Malcolm (Jeff Goldblum), paleontoloog Dr. Sarah Harding uit The Lost World (1997), gespeeld door actrice Julianne Moore.

Je zou denken dat Moore geen zin had om terug te keren, omdat ze nog steeds een grote ster is en betere films kan krijgen. In een gesprek met COLLIDER zegt ze echter heel wat anders: "Ik hoop dat Sarah nog niet klaar is. Maar weet je wat het gekke is? Niemand heeft mij ooit benaderd! En dat is prima, maar als ze dat doen? Ja natuurlijk! Meteen! Natuurlijk"!

Nieuw tijdperk
Jurassic World: Dominion verschijnt op 10 juni 2021 in de bioscoop en is aangekondigd als het afsluitende deel van de huidige trilogie, maar producent Frank Marshall heeft bevestigd dat de serie zelf niet eindigt: "Dinosauriërs leven nu onder ons en dat zal hopelijk nog een hele tijd voortduren". Dus wellicht gloort er hoop in de toekomst voor Moore...

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KeesjeNL

Avatar

Het filmen is al bijna afgerond (!) en miss Moore komt daar nu mee naar buiten?

SteefL

Avatar

De film waar zij in mee deed was net zo flut als JW2. En haar personage haalde alle sjit over zichzelf door stomme dingen te doen. Haar personage kan ik prima missen. Hopelijk doet haar personage niet mee.

NieuwsFilm

meest populair