Algemeen

Komen de 'The Walking Dead'-films nog wel in de bioscoop uit?

Wat is nu het plan met de The Walking Dead-trilogie?

door Jim Pedd om 08:55 in Algemeen
Het is nog altijd de bedoeling dat de The Walking Dead-films in de bioscoop gaan draaien. Steeds meer filmfranchises wenden zich tot televisie of streamingdiensten, om toch maar uitgebracht te kunnen worden. Dat geldt echter niet voor deze films.

Sinds Andrew Lincoln stopte als Rick Grimes, wordt er gewerkt aan een drietal films. In juli 2019 trokken AMC en Skybound Entertainment Universal Pictures aan om de films te distribueren. En franchisehoofd Scott Gimple omschreef de films toen als een televisiefilm met de schaalgrootte van een bioscoopfilm. Toen werd nog gedacht dat de films op AMC in première zouden gaan, maar dat plan werd gewijzigd.

Bioscoopfilms
"Het plan is om ze in de bioscoop uit te brengen," vertelde Gimple aan de site Decider. "Maar we leven in hele rare tijden. Alles lijkt wel goed. We houden ons nog aan het plan om ze in de bioscoop uit te brengen. We maken er een bioscoopfilm van."

"Maar goed, als je kijkt hoe het nu gaat... misschien krijgen we morgen wel te maken met een invasie van buitenaardse wezens. Ik zal dan ons nieuwe heersers verwelkomen. Wie weet hoe 't lopen zal? Het gaat nu heel vreemd in de wereld. Maar we volgen het plan, en zoals Robert [Kirkman] ooit zei: we gebruiken deze tijd om het zo goed mogelijk te maken."

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

OBV de serie is het idee van een film dodelijk saai.
Zelfs voor een serie werd het op een gegeven moment gewoon saai en was doorspoelen naar de eerst volgende moordpartij vaak de beste optie..

Dit is typisch zo'n serie die te lang doorgaat zonder echt te veranderen.

Draven

Avatar

Met name de eerste seizoenen waren erg goed. Misschien was het beter om toen de films te maken en uit te brengen. Nu zijn er veel afhakers van de serie. Ik kijk zelf wel en heb de serie al enkele malen gezien. Wat de films nu toe moeten voegen weet ik niet.

Ereptile

Avatar

De serie is al te lang doorgegaan... De films heb ik geen interesse in, hoe goed Andrew Lincoln ook is in de rol van Rick Grimes. De serie had moeten stoppen bij zijn vertrek.

Spider-fan

Avatar

De eerste film zou moeten gaan over hoe Michonne Rick gaat vinden. Vertellen vanuit Michonne of vanuit beiden, maar misschien de eerste film voornamelijk vanuit Michonne met veel andere nieuwe personages. Lijkt mij perfect.

Fluffer

Avatar

Ze zeuren nu al een paar jaar over die films maar je hoort er verder niks van ,misschien is het de bedoeling ze uit te brengen als de serie stopt , na het 11de seizoen dus .

NieuwsFilm

meest populair