Algemeen

Keira Knightley weet niet meer wie ze speelde in 'Star Wars: The Phantom Menace'

Ze heeft het verstoten.

door Jim Pedd om 09:22 in Algemeen
Je zou het bijna vergeten, maar Keira Knightley speelde de rol van Sabé in The Phantom Menace. Zij was een van de vrouwen die dienst deed als body double voor Natalie Portmans Queen Padmé Amidala.

Knightley speelde de rol toen ze twaalf jaar oud was. Haar personage moest dat van Portman continu beschermen, zelfs als dat ten koste van haar eigen leven zou zijn. Maar waar wij mogelijk vergeten zouden zijn dat de actrice het personage speelde, is zij ook vergeten wie ze was.

Wie dan?
In een interview vroeg iemand naar haar personage en haar tijd in Star Wars. "Wacht even. Wie speelde ik? Was ik niet Padmé?" vroeg Knightley.

Nadat ze te horen kreeg dat ze Sabé gespeeld had, ging ze daar verder op in: "Weet je, ik heb de film een keertje gezien. Ik geloof dat ik 12 was toen ik hem maakte en dat ik hem pas een jaar daarna zag. Dus ik speelde Sabé en die ging niet dood? Nou, mooi! Ik hoop dat ze een lang en gelukkig leven heeft geleid op een planeet ver, ver weg. Ik weet eigenlijk wel zeker dat haar dat gelukt is."

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Wij zouden het ook niet weten hoor.
Alles in die film werd overschaduwd door de acteer prestaties van Jake Loyd.

Oke, dat is ook niet eerlijk, het joch was ook maar 12 ofzo.

Master Of Films

Avatar

Altijd gedacht dat Knightley Darth Maul speelde. Maar bedankt voor deze opheldering.

Hulk

Avatar

???????? deze comments

NieuwsFilm

meest populair