Algemeen

Waarom de nieuwe 'Ghostbusters' wel goed wordt

We moeten nog wel even wachten: maart 2021.

door Bram de Groot om 11:37 in Algemeen
Na de twee Ghostbusters-films uit de jaren 80 verscheen er in 2016 de "vrouwenversie" Ghostbusters. Al snel was duidelijk dat dit niet de film was waar de fans (en het grote publiek) op zaten te wachten en vervolgplannen belandden in de ijskast.

Wel werd er snel een nieuw plan uit de kast getrokken. Volgend jaar keer krijgen we namelijk (klein)kinderen van de originele geestenjagers te zien in Ghostbusters: Afterlife en onder meer Ernie Hudson (Winston Zeddemore) keert terug. Hij laat weten dat deze film wel gaat leveren.

"Er zijn zoveel aankondigingen geweest en er zijn zoveel dingen uit elkaar gevallen. Pas toen ik dit script kreeg en deze las, dacht ik: 'Het gebeurt niet alleen, maar dit is ook echt goed',", zei Hudson tegenover Yes Have Some. "Deze gaat echt overeenkomen met waar de fans op hopen, en deze sluit echt aan bij de eerste twee films."

Direct enthousiast over Afterlife
"Ik vind de film met de vrouwen leuk, maar het was een andere blik op het geheel," voegde hij toe over de 2016-film van Paul Feig. "Dus toen ik eenmaal het [Afterlife]-script had, raakte ik er enthousiast over en wist ik het meteen."

Vanaf 4 maart 2021 moet de film van regisseur Jason Reitman (Up in the Air, Juno) in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Check hieronder de eerdere trailer voor Afterlife die eigenlijk gepland stond voor juli 2020.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

shellghost

Avatar

“There hasn’t been a ghost sighting in over 30 years”

ByeBye 2016 film. :D

GreenHornet

Avatar

film uit 2016 speelt zich in andere universum

gbfan

Avatar

4maart is gecanceld door een eerder bericht van jullie zelf

Renegade

Avatar

Hierna tijdreizen en dan blijkt alles veranderd door het spook jagen en zijn de vrouwen bij de kids. Gedeelde universa

Gigan72

Avatar

Ik kan gelukig zeggen dat ik de 2016 gb film niet heb gezien en ik ga hem ook echt nooit kijken.
Dat heeft niets te maken dat het vrouwen zijn maar de trailer was bagger en ik hoor van de gene die hem gezien hebben dat het echt mega slecht is
En ik heb een hekel aan Melissa McCarthy wat een eng mens is dat en totaal niet grappig dus films en series met haar sla ik over.

Nitec

Avatar

Niet verkeerd, voelt echt als een vervolg van de oude films......

Jeroenevertp

Avatar

Dit werd van de film uit 2016 ook gezegd. Ik ga het eerst zien, dan geloven. De kinderen/kleinkinderen van de karakters uit de eerste films.

NieuwsFilm

meest populair