Waarom de nieuwe 'Ghostbusters' wel goed wordt

Waarom de nieuwe 'Ghostbusters' wel goed wordt

We moeten nog wel even wachten: maart 2021.

Na de twee Ghostbusters-films uit de jaren 80 verscheen er in 2016 de "vrouwenversie" Ghostbusters. Al snel was duidelijk dat dit niet de film was waar de fans (en het grote publiek) op zaten te wachten en vervolgplannen belandden in de ijskast.

Wel werd er snel een nieuw plan uit de kast getrokken. Volgend jaar keer krijgen we namelijk (klein)kinderen van de originele geestenjagers te zien in Ghostbusters: Afterlife en onder meer Ernie Hudson (Winston Zeddemore) keert terug. Hij laat weten dat deze film wel gaat leveren.

"Er zijn zoveel aankondigingen geweest en er zijn zoveel dingen uit elkaar gevallen. Pas toen ik dit script kreeg en deze las, dacht ik: 'Het gebeurt niet alleen, maar dit is ook echt goed',", zei Hudson tegenover Yes Have Some. "Deze gaat echt overeenkomen met waar de fans op hopen, en deze sluit echt aan bij de eerste twee films."

Direct enthousiast over Afterlife
"Ik vind de film met de vrouwen leuk, maar het was een andere blik op het geheel," voegde hij toe over de 2016-film van Paul Feig. "Dus toen ik eenmaal het [Afterlife]-script had, raakte ik er enthousiast over en wist ik het meteen."

Vanaf 4 maart 2021 moet de film van regisseur Jason Reitman (Up in the Air, Juno) in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Check hieronder de eerdere trailer voor Afterlife die eigenlijk gepland stond voor juli 2020.



NieuwsFilm

meest populair