3 geweldige superheldenfilms die nu gewoon op Netflix staan

Van Batman tot Spider-Man!

Netflix heeft vele films uit elk denkbaar genre in zijn catalogus staan. Vandaag lichten we drie toffe superheldenfilms uit die absoluut die moeite waard zijn om te kijken. Wat is jouw favoriete superheldenprent die nu op Netflix staat?

The Dark Knight (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Christian Bale, Heath Ledger, Gary Oldman, e.a.
Batman, politieagent Jim Gordon en openbaar aanklager Harvey Dent bundelen hun krachten om de georganiseerde misdaad in Gotham voorgoed uit te roeien. Een opkomend meesterbrein, genaamd The Joker, dreigt hun plannen echter te saboteren. Deze psychopaat dompelt de stad onder in totale anarchie en dwingt Batman steeds verder over de grens tussen held en burgerwacht.

Spider-Man: Far From Home (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, e.a.
Na de dood van zijn mentor Tony Stark, is Peter Parker wel even klaar met het superheldenwerk. Samen met zijn klasgenoten gaat hij op stedentrip naar Europa. Maar wanneer er op verschillende locaties gevaarlijke natuurmonsters opduiken, kan hij niets anders dan in actie komen. Gelukkig wordt hij daarbij geholpen door de mysterieuze nieuwkomer Mysterio.

Man of Steel (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, e.a.
Clarke Kent, die werd geboren als Kal-El op de planeet Krypton, moet zijn krachten verborgen zien te houden voor de mensenwereld. Maar wanneer de aarde bedreigd wordt door Zod, een fantast van zijn thuisplaneet, kan hij niet anders dan opstaan als superheld. Onder de naam Superman gaat hij de strijd aan met Zod en diens handlangers.

NieuwsFilm

meest populair