'Tenet'-acteur wil echt graag een vervolg

John David Washington weet zeker dat het kan.

Acteur John David Washington hoopt heel erg dat hij aan een vervolg op Tenet mag werken. Het einde van de film van regisseur Christopher Nolan past heel erg bij de films van Nolan. Enerzijds is het verhaal rond, maar anderzijds is er genoeg ruimte voor meer verhalen.

De site Nerd Reactor sprak met Washington en vroeg hem of Tenet een vervolg zou kunnen krijgen waarin we zijn personage weer volgen. Washington hoopt natuurlijk van wel. Maar uiteindelijk is het aan Nolan.

Hij wil wel
"Ik hoop het. Ik bedoel, het is aan Chris, maar ik zou het graag nog eens willen doen, omdat het zoveel verschillende kanten op kan. Het is een film die je meerdere keren moet zien en om erover in gesprek te kunnen. En er zijn heel wat fantheorieën die rond gaan, die volgens mij heel erg de moeite waard zijn om naar te kijken."

Theorieën zijn er inderdaad genoeg. Zo denken fans dat Neil eigenlijk een volwassen versie van de zoon van Kat, Max, is. Dat is een interessante theorie, omdat een groot deel van het verhaal van Kat gewijd is aan het redden van Max uit de klauwen van zijn schurkachtige vader, de Russische oligarch Sator.

NieuwsFilm

meest populair