Algemeen

'Tenet'-acteur wil echt graag een vervolg

John David Washington weet zeker dat het kan.

door Jim Pedd om 06:28 in Algemeen
Acteur John David Washington hoopt heel erg dat hij aan een vervolg op Tenet mag werken. Het einde van de film van regisseur Christopher Nolan past heel erg bij de films van Nolan. Enerzijds is het verhaal rond, maar anderzijds is er genoeg ruimte voor meer verhalen.

De site Nerd Reactor sprak met Washington en vroeg hem of Tenet een vervolg zou kunnen krijgen waarin we zijn personage weer volgen. Washington hoopt natuurlijk van wel. Maar uiteindelijk is het aan Nolan.

Hij wil wel
"Ik hoop het. Ik bedoel, het is aan Chris, maar ik zou het graag nog eens willen doen, omdat het zoveel verschillende kanten op kan. Het is een film die je meerdere keren moet zien en om erover in gesprek te kunnen. En er zijn heel wat fantheorieën die rond gaan, die volgens mij heel erg de moeite waard zijn om naar te kijken."

Theorieën zijn er inderdaad genoeg. Zo denken fans dat Neil eigenlijk een volwassen versie van de zoon van Kat, Max, is. Dat is een interessante theorie, omdat een groot deel van het verhaal van Kat gewijd is aan het redden van Max uit de klauwen van zijn schurkachtige vader, de Russische oligarch Sator.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mr.Spooky

Avatar

Doe maar niet! Goede film, maar vervolgen doen afbreuk aan de film.

Tasso

Avatar

Doe maar niet echt wat een waardeloze film. Het is niet goed dat er een handleiding voor een film uitgebracht moet worden. Was hem in de eerste 10 min al kwijt. Hou wel van een beetje nadenken in een film maar je kan ook doorslaan. Ben tijdens de pauze weggegaan.

Rutherford

Avatar

Kom op zeg, zo moeilijk was die nu ook weer niet. En al zeker niet de eerste 10 min. Ik had meer moeite met de soms rare editing en weinige rustpauzes.

NieuwsFilm

meest populair