Algemeen

'Solo'-acteur heeft 'Star Wars' uit zijn leven verbannen

Alden Ehrenreich is voorbij zijn Star Wars-periode: grotendeels dan.

door Bram de Groot om 12:39 in Algemeen
Hij speelde in Solo: A Star Wars Story de rol van de jonge Han Solo. Ondanks dat hij dat volgens velen nog best goed deed, bleek de tweede "Star Wars Story" de financieel zwakst presterende Star Wars-film tot op heden. Nu ruim twee jaar na de release heeft Alden Ehrenreich het avontuur achter zich gelaten.

"Het is geen groot deel meer van mijn leven," bekende Ehrenreich tegenover The Independent. De acteur kreeg voorafgaand en na de release van de film heeft wat te verduren en recent maakte hij duidelijk dat het floppen van Solo vooral te danken is aan de pers die de film al snel de grond in boorde.

Klaar met Star Wars
"Ik wist, wat er ook gebeurde, dat ik mezelf in een situatie bracht waarin mensen dingen over mij zeiden. Maar eerlijk gezegd voelde die hele ervaring aan als een enorm avontuur bij windkracht 10," was de omschrijving van Ehrenreich over hoe hij de situatie ervaarde.

De acteur gaf ook aan dat een carrière van een acteur hoogte- en dieptepunten heeft, maar dat hij er altijd van heeft gedroomd om in deze situatie te verkeren; het leven van een bekend acteur.16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

David Mills

Avatar

Prima film, zaker niet de minste starwars film

Wilmar

Avatar

Ik vond hem beter dan "The Last Skywalker". Ofzo.

Sietzet

Avatar

Jammer. Prima film met een prima acteur. Had graag meer van hem gezien als Solo

Pascal08

Avatar

Jammer, ok film, voor mij hoger dan de prequels.

timdekw

Avatar

Ik heb de kritiek op deze film nooit begrepen. Enorm vermakelijke, avonturenfilm, met een goede cast en een prima verhaal. Top vermaak. Ik vind deze en Rogue One beiden beter en leuker om te kijken dan de gehele laatste Skywalker trilogie (of de prequel trilogie). Had graag gezien hoe het verhaal verder zou gaan met de introductie van de badguy op het eind. Wie weet komt laatstgenoemde nog voorbij in de aangekondigde Obi Wan serie. Hoop doet leven.

walter_sobchak

Avatar

Ondergewaardeerde film. Ik vond 'm al met al ook best vermakelijk, goede chemie tussen Chewie en Han, leuke rol van Woody Harrselon.

adofmirosch

Avatar

Ik tel de film absoluut niet mee in het star wars universum. De rest van de Disney Star wars films ook niet. Op Rogue one na dan, die voegde iets positiefs toe.
Op een paar goede actie scenes na is Solo geen goede film. Wat maakt de film zo slecht? Nou bijvoorbeeld; De character arc van Han Solo, is precies het zelfde als in de OT? Waar slaat dat op?.
Punt twee; Wat een debiele manier hoe Han aan de naam Solo te komt, echt lachwekkend slecht.
Punt drie; de slecherik. Is echt waardeloos. Ben je na afloop weer vergeten.
Punt vier; Die Drone, wat een irritant personage was dat, haar enigste karakter is het Constant schreeuwen van feministische qoutes
Punt vijf; Het ontstaan van de vriendschap Tussen Han & Chewie is volgens mij bedacht in 10 seconde, kijk zelf maar hoe waardeloos het uit gewerkt is.

Maar de film heeft wel wat leuke actie scenes, en de acteurs doen goed hun best in de film.

Master Of Films

Avatar

Helemaal eens met adofmirosch. Smiley face Leuk voor prequel liefhebbers, maar OT fans weten alles al van Han. Kwestie van een paar dialogen en acties van Han in ANH en TESB et volia. Daar heb je een aparte Solo film toch niet voor nodig. Smiley face Jonathan Kasdan & Lawrence Kasdan hebben het heel makkelijk gehad tijdens het schrijven van deze film.

Timothy

Avatar

Ik schaar me ook achter adofmirosch.

Ja, hij werd afgekraakt als Han. Ja, de film werd gewogen en te min bevonden. Maar volgens mij kregen Donald Glover en Woody Harrelson geen verkeerde kritieken.

Soms moet je het commentaar voor lief nemen. Solo was niet nodig. Het personage moest geen uitdieping krijgen. Zeker niet eentje waarin het personage te grabbel wordt gegooid. Het verkrijgen van zijn naam was echt tenenkrommend. Vergelijkbaar met TLJ waarin Luke het lichtzwaard weg gooit.

Rexdehond

Avatar

Solo kan geen canon zijn, want de acteurs van Han en Lando lijken niet op de oorspronkelijke Han en Lando.

Hiss

Avatar

Vergeet ook niet dat deze film na het gedrocht the Last Jedi uitkwam. Na het zien van die film waren veel mensen wel even klaar met Star Wars. En inderdaad; Solo is een overbodige film.

MegaBrieLarson

Avatar

Deze film is beter dan TROS en TLJ. Die zijn echt slecht.
Ik zelf vond deze opzich wel aardig

Gigan72

Avatar

De SW film die niet nodig was
Maar toch was hij niet slecht tuurlijk geen meesterwerk of zo maar nog altijd leuker en beter dan ep7 ep 8 en 9

Sunspot

Avatar

Oke film om keer te zien, wat leuke scenes bij, maar was gewoon niet nodig deze film.

Vette was wel Darth Maul, had liever een film van hem gezien

SteefL

Avatar

Na de supergoede, maar zware Rogue One was Solo een heerlijke lichtere luchtige Star Wars film die helaas last had van die TLJ frotfilm van zes maanden eerder. Solo is veeel beter dan TLJ.

Smokeythebandit

Avatar

Vond het niet de beste maar een erg vermakelijke film om eens ff voor te gaan zitten. In elk geval beter dan die poep sequel trilogie die we gekregen hebben

NieuwsFilm

meest populair