'Solo'-acteur heeft 'Star Wars' uit zijn leven verbannen

'Solo'-acteur heeft 'Star Wars' uit zijn leven verbannen

Alden Ehrenreich is voorbij zijn Star Wars-periode: grotendeels dan.

Hij speelde in Solo: A Star Wars Story de rol van de jonge Han Solo. Ondanks dat hij dat volgens velen nog best goed deed, bleek de tweede "Star Wars Story" de financieel zwakst presterende Star Wars-film tot op heden. Nu ruim twee jaar na de release heeft Alden Ehrenreich het avontuur achter zich gelaten.

"Het is geen groot deel meer van mijn leven," bekende Ehrenreich tegenover The Independent. De acteur kreeg voorafgaand en na de release van de film heeft wat te verduren en recent maakte hij duidelijk dat het floppen van Solo vooral te danken is aan de pers die de film al snel de grond in boorde.

Klaar met Star Wars
"Ik wist, wat er ook gebeurde, dat ik mezelf in een situatie bracht waarin mensen dingen over mij zeiden. Maar eerlijk gezegd voelde die hele ervaring aan als een enorm avontuur bij windkracht 10," was de omschrijving van Ehrenreich over hoe hij de situatie ervaarde.

De acteur gaf ook aan dat een carrière van een acteur hoogte- en dieptepunten heeft, maar dat hij er altijd van heeft gedroomd om in deze situatie te verkeren; het leven van een bekend acteur.



NieuwsFilm

meest populair