Josh Hutcherson verwacht meer 'Hunger Games'-avonturen van Katniss en Peeta

Josh Hutcherson verwacht meer 'Hunger Games'-avonturen van Katniss en Peeta

Maar eerst nog de prequel 'The Ballad Of Songbirds And Snakes'...

Hoewel The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 een bevredigende epische finale afleverde van een bijzonder sterke YA-franchise, hopen veel fans dat het verhaal van Katniss (Jennifer Lawrence) en Peeta (Josh Hutcherson) niet eindigt op die prachtige weide waar ze eindelijk rust hadden gevonden met hun twee kinderen. Voor die mensen heeft Hutcherson nu een leuke mededeling.

De acteur (28) gaf in een interview aan dat hij nog dagelijks fantaseert over meer avonturen van zichzelf en Katniss: "Tijdens het opnemen van het laatste deel waren we met de cast al ideeën aan het spuien om ooit verder te gaan. Want wat als we het verhaal 10 jaar later oppikken en er is een nieuwe opstand gaande? Ik heb het gevoel dat er nog meer onrust komt en de geschiedenis gedoemd is zichzelf te herhalen".

Eerst de prequel
Ergens liggen er natuurlijk altijd mogelijkheden. De laatste zinnen van Katniss in haar krachtige emotionele toespraak voor de end credits van Mockingjay - Part 2 voelen stiekem niet helemaal als afronding. Ze is nog steeds erg gebroken en wordt achtervolgd door nachtmerries over haar tienerjaren als speelpion. Dat waait niet zomaar even over.

Momenteel is LIONSGATE bezig met de verfilming van het nieuwste boek The Ballad Of Songbirds And Snakes (over een jonge President Snow) welke wederom onder regie staat van Francis Lawrence. Mocht deze slagen, dan kunnen er voldoende lijntjes uitgegooid worden voor een vers hoofdstuk in de vervolgserie die verleden en toekomst verbinden.

NieuwsFilm

meest populair