Algemeen

'Guardians of the Galaxy Vol. 3': Dit moet met Kraglin gebeuren

Sean Gunn weet precies wat hij wil.

door Jim Pedd om 06:57 in Algemeen
Acteur Sean Gunn hoopt dat zijn personage Kraglin straks veel te doen krijgt in Guardians of the Galaxy Vol. 3. Hij hoopt dat zijn personage tegen de tijd dat die film eindigt, heel wat meer geleerd heeft.

Sean Gunn hoopt dat Kraglin het leven op orde heeft als we hem straks achterlaten. "We hebben Kraglin nu op een punt achtergelaten waarin hij nog niet uitgevogeld had hoe die pijl werkt en ik denk dat hij nog altijd veel moet leren," aldus Gunn. "Kraglin heeft natuurlijk een wat ongewone reis gemaakt, van rechterhand, die niet echt weet wat goed of fout is, tot iemand die besluit dat Yondu het bij het verkeerde eind heeft en vervolgens zich alsnog bedenkt en weer terug keert. Dus ik hoop gewoon voor Kraglin dat hij snel leert beter te worden."

Overal blij mee
Maar hoe dan ook is Gunn blij dat hij geen keuzes hoeft te maken over de toekomst van Kraglin. "Waar ik als acteur heel erg van geniet, is dat het niet aan mij als acteur is om te beslissen wat ik wil zien van personages. Dat is aan de scenarioschrijvers, de mensen die het verhaal vertellen en aan de fans."

Gunn is vooral geïnteresseerd in "wat de fans willen zien van Kraglin in de derde film. Wat ik zou willen zien is immaterieel, want het is mijn werk om die momenten en scènes tot leven te brengen."

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair