Evan Rachel Wood (Westworld) van Twitter af

Evan Rachel Wood (Westworld) van Twitter af

De actrice had er meer dan genoeg van.

Evan Rachel Wood, o.a. bekend van de populaire HBO-serie Westworld, heeft besloten haar Twitter-account te verwijderen, iets waar ze absoluut geen spijt van heeft. In een recent interview laat de 33-jarige actrice zich erover uit.

Zo zegt Wood: ''Alles wat ik zei op Twitter kwam meteen onder de loep te liggen en verscheen in het nieuws. Elke keer weer zag ik artikelen langskomen als: 'Evan Rachel Wood is kwaad' of 'Evan Rachel Wood valt persoon aan op internet'. Ik had er genoeg van. Het was een goede keuze sociale media achter me te laten. Ik denk namelijk echt dat het verwijderen van mijn Twitter-account een van de beste beslissingen was die ik ook heb gemaakt''.

Opnieuw werken
De laatste paar maanden heeft Wood, i.v.m. de coronacrisis, ook in lockdown gezeten, maar hier had ze niet zoveel moeite mee: ''Ik ben bevoorrecht, ik heb het goed dus je hoort mij niet klagen. Alles gaat oké''.

De actrice hoopt nu wel snel weer aan het werk te mogen gaan, maar ze weet nog niet wanneer ze kunnen beginnen aan het nieuwe seizoen van Westworld: ''Ik neem aan dat we weer beginnen wanneer het veilig is. Ik kijk er wel echt naar uit om verder te gaan. Ik speel al zo lang Dolores en heb veel met haar meegemaakt. Het heeft echt een invloed gehad op mijn leven en mij als persoon veranderd!''

NieuwsFilm

meest populair